5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Dīvainākās seksuālās tradīcijas dažādās valstīs

 

Liekas, sekss visā pasaulē ir vienāds visiem. Neskatoties uz to, daudzās valstīs attieksme pret šo intīmo procesu pilnīgi neatbilst mūsu priekšstatiem un ir Eiropas mentalitātei neierasta.

Šīs tradīcijas pārsteidz, liekas dīvainas un pat šokē!

Seksuālie rituāli Āfrikā

Šajā noslēpumainajā kontinentā dzīvo dažādas ciltis, kuras par civilizāciju praktiski neko nav dzirdējušas. Tā, Austrumu Āfrikā  „Bagandas” ciltī ir auglības tradīcija.

Lai ceļteku, kas ir galvenais lopbarības kultūras augs ciltij, raža būtu laba, ģimenes pārim, kas noteikti ir dvīņu vecāki, ir nepieciešams izdarīt sekojošu rituālu: sieva apguļas pļavā un ieliek sevī ceļtekas ziedu, bet vīrieša uzdevums ir izņemt ziedu bez roku palīdzības. Ja rituāls izpildīts veiksmīgi un ātri, tad raža būs laba.

Draudzīgs sekss Kamčatkā

Diez vai mūsdienu lielpilsētas vīrietis būs priecīgs, ja viņa sieva sāks nodarboties ar seksu ar ciemos atnākušu draugu. Neskatoties uz to, Kamčatkā un atsevišķās eskimosu un čukču apdzīvotajās vietās „padalīties ar sievu” ar vīriešu dzimtes ceļinieku – goda kalngals. Un ja sieva no šāda „ceļa” seksa paliks stāvoklī, tas tiks uzskatīts par īstu veiksmi!

Tādām tradīcijām ir saprātīgs izskaidrojums- tieši šādi paņēmieni mazajās ciltīs, kur daudzi ir asinsradinieki, palīdz piesaistīt jaunus gēnus. Un kā zināms, incests draud ar slimībām nākamajās paaudzēs.

 Seksa svētki Japānā

Ziedošās sakuras valstī ir dīvaini rituāli, kas saistīti ar seksu. Auglības svētki japāņiem ir svarīga diena un labs iemesls vīriešiem uzvilkt savus kostīmus, kuru  galvenais rotājums ir milzīgi vīriešu dzimumlocekļi. Neskatoties uz pastāvīgu aizņemtību un klīrību, šajā dienā visi stiprā dzimuma pārstāvji, kas piedalās svētkos, var sev atļauties padzenāt sievietes un izkliegt neķītrības.

Lecošās saules zemes sievietēm ir savi svētki – maksts festivāls – kura laikā pa ielām nēsā milzīga izmēra sieviešu dzemdes orgāna modeli, no kura aktrise pūlī met rīsu plācenīšus.

Seksuālā Tibeta

Tradīcija „līdz kāzām – nevar” ir aktuāla daudzās valstīs, bet ne Tibetā. Jo te, lai saņemtu rokas un sirds piedāvājumu, un pienācīgi iziet pie vīra, katrai krietnai meitenei ir nepieciešams labi sagatavoties., un tieši – līdz laulībām viņām ir jābūt ne mazāk kā desmit seksuālo partneru.

Liels pluss un „papildus pūrs” būs fakts, ka starp vīriešiem līgavai ir bijuši svešzemnieki. Un jo vairāk – jo labāk.

Sekss ar vecākiem cilvēkiem Dienvidamerikā

Cilts kagaba vīrieši nesteidzas precēties, ja arī ir iemīlējušies savā izredzētajā. Iemesls – dīvaina laulību tradīcija, saskaņā ar kuru, nākamajam vīram ir jāzaudē nevainība ar pašu vecāko cilts sievieti.

 Šāds rituāls ir pamatots ar to, ka sieviete gados, pirmkārt –  ir ar pieredzi, bet, otrkārt, nevar palikt stāvoklī. Izvairoties no tāda veida dzimumaktiem, vīrieši nereti pirms kāzām aizbēg džungļos un tur slēpjas, kamēr līgavas pašas viņus neatrod.

Seksa maratons Bolīvijā

Austrumbolīvijā „Sironio” ciltī ir sava veida prelūdija, no kuras civilizētam cilvēkam noteikti paliks slikti. Pāris, kas gatavojas nodarboties ar seksu, no sākuma viens otru atbrīvo no utīm, blusām un ērcēm, tos apēdot.

Zinātnieku pētījumi parādīja, ka kukaiņiem, kas mīt šīs valsts daļā, ir uzbudinošs efekts un ļauj paildzināt dzimumaktu nevis uz minūtēm, bet uz stundām. Pēc šo mazo kukaiņu apēšanas, sekss starp partneriem var ilgt līdz 6 stundām bez pārtraukuma.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.