6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Atlaid savus tuvos!

 

Dažkārt tu apstājies, nobremzē savā garīgajā attīstībā. Un ļoti bieži iemesls tam ir tavs uztraukums par saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Uztraukums par to, ka tu pats pāriesi Jaunā pasaulē, bet viņi paliks trešās dimensijas realitātē.

Tu gribi un ļoti vēlies, lai viņi tevi saprastu, lai atbrīvotos no sava negatīvisma, lai viņi garīgi augtu un paplašinātu savu apziņu un ietu kopā ar tevi jaunā realitātē.

Bet saproti, ka ikvienam cilvēkam ir savs ceļš, savs personīgais ceļš un nedrīkst dzīvot citu vietā, pat ļoti tuvu un mīļu cilvēku vietā, ne dienu, ne mirkli. Nav iespējams viņu vietā izdarīt izvēli, bet var viņiem palīdzēt ar savu Gaismu, ar savu vibrāciju un savu mīlestību.

Šobrīd pār Planētu līst ļoti daudz  dievišķās enerģijas un tā modina visus. Tā palīdzēs arī taviem tuvajiem un mīļajiem.

Taču nesarežģī situāciju, neuzspied viņiem savas zināšanas, savu pasaules izpratni. Pieņem viņus tādus, kādi viņi ir – ar mīlestību sirdī. Viņi ir tavas tuvākās un mīļākās radības un tāpēc necenties viņus mainīt.

Vieņiem PAŠIEM viss jāsaprot un jāpieņem ar savu sirdi, jāpiepildās ar savu dievišķo mīlestību.

Viņiem tiek sūtīts ļoti daudz dievišķās palīdzības un visas PROBLĒMAS dzīvē, kas šobrīd ir radušās – IR PALĪDZĪBA VIŅIEM!

Viņi var zaudēt darbu, var pazaudēt īpašumu, var pazaudēt veselību un ļoti daudz ko citu, un tā arī ir palīdzība viņiem. Viņus satricina tāpēc, lai viņi pamostos un saprastu, kur kļūdījušies, un mainītu savas dzīves vērtības.

Viņiem jāsaprot, jāatrod iemesls tam, kas ar viņiem notiek.

Dēļ kā pie viņiem atnākusi slimība?

Dēļ kā viņi varēja sasist mašīnu?

Dēļ kā nodega viņu māja?

Dēļ kā viņi pazaudēja darbu?
Un ļoti daudz citu problēmu viņiem palīdzēs. Ir taču cēlonis un ir sekas un tas ir dievišķs likums un tas darbojas visiem un katram.

Tu vari viņiem tikai šo to pateikt priekšā, palīdzēt ieraudzīt pareizā ceļa virzienu, jo tu taču redzi, kāpēc viņu dzīvē ir šīs problēmas! Taču saki to viņiem priekšā ļoti maigi, jo ne visi ir gatavi to pieņemt un arī tās ir viņu tiesības un izvēle.

Bet tavi vārdi iemājos viņu sirds dziļumos un, kad pienāks laiks, viņi tos atcerēsies. Un tā būs viņiem vislabākā palīdzība – palīdzība viņu garīgajā izaugsmē, viņu pašrealizācijā un dievišķo likumu izpratnē.
Es tevi lūdzu, neuztraucies par saviem mīļajiem, viss iet savu ceļu.

Un tas nedrīkst bremzēt tavu garīgo izaugsmi!
Atlaid un uzticies viņiem un viņi visu varēs izdarīt paši, bet tu vienkārši viņus mīli un apspīdi ar savu Gaismu.
Atstāstīja Magda.

Tulkoja: Ginta FS

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.