8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vienkāršs tests kā kļūt laimīgākai – paņem papīru un rakstāmo

 

Mazāk kā minūtes laikā vari noskaidrot, kā savu dzīvi padarīt balansētāku. Lai to uzzinātu, piedāvājam tev veikt šo īso testu un uzzināt, cik harmoniska ir tava dzīve.

Mūsu dzīve sastāv no dažādām lietām, kas to piepilda un ir mums svarīgas – ģimene, draugi, darbs, hobiji. Tomēr ir grūti apvienot šīs visas lietas un sabalansēt tās. Lielākoties gadās tā, ka pievēršam vairāk uzmanību tikai dažām lietām, pārējās atstājot novārtā, kas rezultātā mūs dara nelaimīgus.

Aplūko un izpildi šo mazo testu, kuru psihologi izmanto, lai palīdzētu atrast nepieciešamo līdzsvaru dzīvē.

Lūk, kas tev jādara:

  • Pārzīmē šo diagrammu uz papīra lapas
  • Skalā no 1 līdz 10 novērtē, cik veiksmīga esi konkrētajā dzīves sfērā pēdējā gada laikā. Pēc tam aplī iekrāso noteikto laukuma daļu pie katras dzīves sfēras.
  • Nobeigumā redzēsi savu personīgo dzīves ratu. Ar tā palīdzību tev būs skaidri redzams, kurām dzīves jomām jāpievērš vairāk vai mazāk uzmanību un, cik liels disbalanss vai balanss rodas visu dzīves jomu starpā.

Centies veikt šo eksperimentu reizi mēnesī. Pozitīvās pārmaiņas radīsies laika gaitā un tavs dzīves rats kļūs aizvien harmoniskāks, tāpat kā tava dzīve. Izmēģini jau tagad!

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.