11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzzini, kā tavs dzimšanas laiks ietekmē tavu personību

 

Vai tu esi kādreiz dzirdējusi par to, ka pat laiks, kad esi dzimusi var ietekmēt tavu personību un raksturu? Daži uzskata, ka tas ietekmē mūsu dzīvesveidu, prasmes un arī raksturu. Kopā noskaidrosim vai tā tas tiešām ir. Zvani mammai un uzzini, cikos esi dzimusi!

Ja piedzimi no pusnakts līdz plkst.2:00 naktī

Pārliecinātāk un drošāk tu jūties situācijās, kuras tev ir pazīstamas. Tu vienmēr tiecies pēc stabilitātes un drošības un tāpēc daži uzskata, ka esi ļoti konservatīva personība. Tev patīk izglītot un iedrošināt citus cilvēkus dzīvot pēc pozitīvām sociālajām vērtībām. Tava ģimene ir numur viens prioritāšu sarakstā.

Ja piedzimi no 2:00-4:00 naktī

Tu esi nemierīga un zinātkāra, vienmēr tīko pēc jauniem atklājumiem. Tu esi intelektuāle un lielisks komunikators. Tu esi uzticams draugs. Tev patīk lasīt, rakstīt, ceļot un tu dod priekšroku maigām sporta aktivitātēm.

Ja piedzimi no 4:00-6:00 rītā

Tev jāiemācās kā pastāvēt par sevi. Tu uztraucies par nākotni. Tu zini, ka dalīties ir labi un tu mīli izpalīdzēt un motivēt cilvēkus, kas ir tev apkārt. Tu esi romantiska, bet reizēm arī mazliet spītīga.

Ja piedzimi no 6:00-8:00 rītā

Tu labi jūties jebkurā mākslinieciskajā vidē, kuru iespējams iedomāties. Tev nepieciešams justies svarīgai un tu pati no sevis prasi daudz. Tev ir pārmērīga vajadzība pēc atzinības. Tu esi dabisks līderis, kas tevi reizēm padara ļoti šefīgu.

Ja piedzimi no 8:00-10:00 rītā

Tev patīk pavadīt laiku vienatnē un tu netīko pēc pasaules slavas vai atpazīstamības. Tev patīk kalpot citiem, nesot mieru un harmoniju viņu dvēselēm.

Ja piedzimi no 10:00-12:00 dienā

Tev ir sabiedriska personība. Tev patīk būt ar tiem, ar kuriem ir kopīgas intereses. Tu esi labs komandas spēlētājs un tu proti satuvināt cilvēkus. Tu vienmēr meklē jaunus draugus, lieliskus mirkļus un jautru pieredzi.

Ja piedzimi no 12:00-14:00 dienā

Tu esi ambicioza un atbildīga personība, kas zina kā efektīgi tikt galā ar jebkuru jautājumu. Tev ir nepieciešamība tikt apbrīnotai kā kādai, kura zina, ko grib, bet esi piesardzīga – tavi profesionālie sasniegumi var apdraudēt tavu privāto dzīvi.

Ja piedzimi no 14:00-16:00 dienā

Tu esi ļoti aktīva un piedzīvojumu kāra. Tu neatzīsti rutīnu un stabilitāti, vienmēr esot gatava atklāt ko jaunu. Tu dedzīgi tiecies paplašināt apvāršņus un tu nemitīgi meklē atbildes  uz visizaicinošākajiem filozofiskajiem jautājumiem.

Ja piedzimi no 16:00-18:00 vakarā

Tu esi pozitīva un enerģiska personība, kura izslāpusi pēc lielāko dzīves mistēriju atklāšanas. Tu bieži esi pārāk nobijusies, lai citiem atvērtos un dalītos jūtās. Tev neko nepatīk pieņemt par pašsaprotamu, īpaši uzticību un mīlestību.

Ja piedzimi no 18:00-20:00 vakarā

Tev pieder viena īpaša dāvana – tu jūtu citu vēlmes un tu lieliski proti iejusties viņu ādā. Tu centies izvairīties no salīdzināšanas un pārāk daudz jautājumu uzdošanas, pieņemot dzīvi tādu, kāda tā ir.

Ja piedzimi no 20:00-22:00 naktī

Tu esi fantastisks atbalstošais aktieris. Lai justos labi, tev pat nav jāspēlē galveno varoni, jo jūties lieliski palīdzot citiem. Tev patīk saņemt apkārtējo novērtējumu. Tu esi perfekcioniste un tev nepatīk pieļaut kļūdas.

Ja piedzimi no 22:00-pusnaktij

Tu perfekti apzinies, kas esi un ko gribi. Tu staro no prieka un vitalitātes. Tu novērtē radošumu un tīko pēc uzmanības un slavas. Lai sasniegtu savus mērķus, tu vienmēr sevi spied pāri robežām.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.