10.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Izjukušas attiecības ir vērts atjaunot (piecas pazīmes, kas par to liecina)

 

Attiecībās mēdz būt gan kāpumi, gan kritumi, taču daudzās attiecībās pienāk brīdis, kad kritums ieilgst un attiecības beidzas. Taču ir jāapzinās, ka ne katra krīze uzreiz nozīmē 100% attiecību beigas. Dažkārt vajag vienkārši brīdi padomāt, kāpēc attiecības gribētos atjaunot, un ko varētu darīt lietas labā.

TU VĒL JOPROJĀM VIŅAM UZTICIES

Uzticība nevar eksistēt bez atklātas komunikācijas. Atklāta saruna ir par savu patieso emociju izklāstīšanu, lai abi attiecībās varētu saņemt to, ko patiesi vēlas. Attiecībās nav vietas kritizēšanai un jūtu aizskaršanai.

JŪS ESAT TIKUŠI CAURI GRŪTĪBĀM, NEZAUDĒJOT CIEŅU

Grūtības mīlošus cilvēkus satuvina. Ja arī šoreiz jūsu attiecībās ir uznākušas grūtības, varbūt ir vērts aizdomāties par to, ka šī ir tikai viena no daudzajām reizēm, kas ir bijušas un dzīves laikā būs? Ja pat tagad, grūtajā laikā, spēj uz cilvēku skatīties ar cieņu, tev ir paveicies. Tādas attiecības vēl ir vērts mēģināt saglābt.

TU TICI, KA MĪLESTĪBA SPĒJ DZIEDĒT BRŪCES

Mīlestība ir viens no lielākajiem spēkiem pasaulē, un, diemžēl, mēs to neizmantojam tik daudz, cik varētu. Dāvā apskāvienus, skūpstus, maigus glāstus tik bieži, cik bieži pati vēlētos šīs mīlestības izpausmes sajust. Šāds viegls fiziskais kontakts vairo pozitīvas emocijas, un, kur ir pozitīvas emocijas, tur ir laime. Ja tiešām vēlies saglābt attiecības, sāc ar maziem, maigiem solīšiem.

TU ATZĪSTI, KA ARĪ BIJI VAINĪGA PIE ATTIECĪBU IZJUKŠANAS

Sāc ar sevi! Notici sev un atver savu sirdi mīlestībai. Tev ir jāsaprot un jāatzīst, ka tu arī biji vainīga pie attiecību izjukšanas. Ja tu to apzinies, tad, apsveicu, vēl viss nav zaudēts! Tu vari atvainoties un mēģināt vēlreiz.

IEDOMĀJIES DZĪVI VIENAM BEZ OTRA

Kad tu par to iedomājies, tu priecājies vai bēdājies? Ja priecājies, tad tur nav ko glābt. Ja bēdājies, tad tā ir zīme, ka sirdī cilvēks tev vēl ir un attiecības vēl var atjaunot.

Protams, visi šie padomi ir vienpusēji, tāpēc katrs attiecību un šķiršanās gadījums ir jāvērtē individuāli. Ir jāsaprot, vai arī otrs cilvēks attiecības vēlētos atjaunot. Lai veicas!

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.