0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tu mīli kādu, kas to nav pelnījis… Kā to saprast un atpazīt?

 

Cilvēks nenovērtē to, kas viņam ir, līdz ir to zaudējis. Taču daži cilvēki nenovērtē to arī pēc tam. Viņi ir tik egoistiski un lieli pašlabuma meklētāji, ka otrs cilvēks un viņa jūtas viņiem nemaz nav svarīgas. Ir skaidrs, ka nenotiks brīnums, un viņi nepamodīsies vienu rītu ar domu, ka tu esi labākā. Kā pazīt tādu cilvēku?

VIŅŠ MELO UN KRĀPJ TEVI

Viņš sagrauj tavu uzticību un melo tev. Viņš nekad nestāsta, kur dodas un ar ko tiekas. Viņš dzīvo dubultdzīvi un pat izbauda to. Viņš nemīl tevi pietiekoši stipri (vai vispār), lai būtu atklāts pret tevi un pārtrauktu attiecības ar tevi, pirms ir uzsācis citas.

VIŅŠ ŅEM, BET NEDOD PRETĪ

Mīlošās attiecībās partneriem ir tendence daudzās lietās un jūtās dalīties. Viņi cits citam dāvā laiku, mīlestību, arī materiālas lietas. Attiecībās, kur nav šī atgriezeniskā saite, nevalda harmonija. Ja ņem tikai viens cilvēks, tad ar laiku devējs kļūst nelaimīgs un izmantots. Tev ir nepieciešams cilvēks, kas spēj dod tev tik, cik tu dod viņam.

VIŅŠ TEVI NONIECINA

Viņš ir tik ļoti pārņemts ar sevi un savu pasauli, ka tev tur nemaz nav vietas. Kad viņam ir slikta oma, tā gāžas pār tevi. Tu saņem daudz nepatīkamu komentāru un pārmetumu savā virzienā. Pēc kāda laika viņam pāriet, un viņš visu ir aizmirsis; atkal iegrimis savā jaukajā pasaulītē. Bet tev tur vietas nav un tu paliec ar savu salauzto sirdi…

UZ VIŅU NEVAR PAĻAUTIES

Tu nevari paļauties uz to, ka viņš tevi atbalstīs tad, kad tev tas būs visvairāk nepieciešams. Šādi cilvēki neredz neko tālāk par savu lielo „Es”. Viņš var aizmirst tavu dzimšanas dienu, aizmirst atnākt uz norunāto tikšanos… Kāpēc vispār ir nepieciešams tāds cilvēks?

VIŅŠ NEDARBOJAS KOMANDĀ

Attiecības ir kā komandas spēle, kurā viens spēlētājs nevar stāties pretī pieciem pretiniekiem. Tikai darbojoties kopā var sasniegt uzvaru. Cilvēks, kurš nav pelnījis tavu mīlestību, noteikti tā nedomā. Viņam svarīgāk ir izcīnīt savu uzvaru, un tu nemaz neesi tās daļa.

Ja tu atpazini sevi vai savu partneri kādā no šiem punktiem, tad apdomā, vai šādas attiecības ir lemtas panākumiem…

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.