2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pieci lieliski veidi, kā izmantot dziedējošos akmeņus

 

Mūsdienās tik daudzi izmanto dziedējošos akmeņus, lai nomierinātos, uzlabotu veselību un paaugstinātu pozitīvo enerģiju sevī un sev apkārt. Arī slavenības ļoti labprāt izmanto šos akmeņus, piemēram, Adele, kad atgriezās uz skatuves ar jaunu hitu, bet Keitija Perija pēc šķiršanās no vīra, savukārt Viktorija Bekhema tos nēsā somiņā, kad dodas ceļojumos.

  1. Ja tu izskaties un jūties nogurusi

Akmens: Hematīts

Pazīstams ar: Enerģijas sniedzējs, stimulē asins cirkulāciju

Kā rīkoties: Maigi uzklāj kārtīgu daudzumu acu krēma vai eļļas apkārt acu orbītai. Paņem hematīta akmeni, uzliec to no viegla līdz vidējam spiedienam sākot ar acs iekšpusi. Paturi tā trīs sekundes, tad pārej uz nākamo punktu un sāc palēnām veidot apli ap aci. Izpildi trīs reizes, tad novieto hematītu uz leju pie nāss ārpuses, piespied to un elpo. Tad novieto akmeni pie atslēgas kaula un elpo. Tev vajadzētu sajust atvieglojumu acu un deguna rajonā. Atkārto, cik bieži nepieciešams.

  1. Ja tev jātiek vaļā no savām domām

Akmens: Melnais turmalīns

Pazīstams ar: Piezemē prātu

Kā rīkoties: Paņem divus dažādus tumšos akmeņus, piemēram, melno turmalīnu, dūmakaino kvarcu vai hematītu un novieto tos zem kurpju zolēm. Tas palīdzēs tavu enerģiju novilkt pie zemes, līdzsvarot un stabilizēt tevi, palīdzēs kļūt fokusētākai. Bonuss: vari tos novietot netālu no sava datora, lai pasargātos no elektromagnētiskajiem stariem.

  1. Ja gribi atbrīvoties no sliktām vibrācijām

Akmens:Tīrais kvarcs

Pazīstams ar: Enerģiju attīrošas īpašības

Kā rīkoties:Novieto tīro kvarcu katras rokas plaukstā. Pēc tam ar kreiso roku norādi uz savu ķermeni (tā norādot enerģijas virzienu), savukārt ar labo – prom no ķermeņa. Šādi veidojas enerģijas aplis, radot balansu visā ķermenī. Turi rokas šādā pozīcijā 15-20 minūtes un elpo.

  1. Ja gribi atslābināties un atbrīvoties no stresa

Akmens: Ametists

Pazīstams ar: Dabisks trankvilizators; dziedējošs akmens, īpaši labs pret ādas iekaisumiem

Kā rīkoties: Izmanto šo akmeni, veidojot pavisam mazus aplīšus uz pieres čakras (trešajā acī) un jūti, kā ieej meditatīvā stāvoklī. Lielākus ametista akmeņus vari izmantot mājā, lai sasniegtu to pašu mērķi.

  1. Ja meklē laimi

Akmens:Arbūza turmalīns

Pazīstams ar: Sevis mīlestība un iekšējais miers

Kā rīkoties:Mēģini paņemt rozes kvarcu un ievietot to krūšturī, netālu no sirds čakras. Ja gribi iet uz nākamo līmeni, izmanto arbūza turmalīnu. Tā elektriskās īpašības ir labas sirdij. Zaļā krāsa palīdz izvilkt negatīvās emocijas, kamēr rozā turmalīns palīdz nomierināties.

 

Tekstu sagatavoja: Kristīne Pelle/ Avots: Eonline.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.