9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kāds ir tavs sarakstes stils? Uzzini čatošanas horoskopā!

 

Kā jau izsenis ir zināms, horoskopa zīme par mums un mūsu personību var daudz ko pateikt. Horoskopa zīme nepasaka, to, kas un kādi mēs esam, bet gan atklāj mūsu rakstura iezīmes.

Mūsdienās daudzi, lai sazinātos, izmanto īsziņu rakstīšanu, vairāk aplikācijas WhatsApp vai Messenger. Cilvēki ir nomainījuši zvanu pret rakstisku vārdu. Varbūt tu pat neapzinies, bet katram no mums ir savs „elektroniskais rokraksts’’. Tāpēc var gadīties, ka cilvēks atpazīst, ka rakstītājs esi tu, pat, ja nezina adresātu. Atceries, ka šī informācija nav jāuztver pavisam nopietni, jo mūs un mūsu rakstības stilu ietekmē arī visādas citādas lietas!

AUNS

Auni ir rotaļīgas personības, kas parādās arī sarakstēs. Lai vēl labāk otram pastāstītu savu domu, viņiem patīk izmantot smieklīgus emociju ģīmīšus. Viņus gan īpaši nesaista garas sarakstes, tāpēc ar aunu labāk ir tikties un runāt klātienē.

VĒRSIS

Vērsim patīk visus jautājumus risināt ātri, tāpēc viņi izvairās no gariem ievadiem un detalizētiem informācijas izklāstījumiem. Tā kā viņi pēc dabas ir samērā klusi, vērša sarakstē neatradīsi garus teikumus, bet atradīsi daudz emociju ģīmīšus. Ja tu vēlies garu un emocionālu sarunu ar vērsi, labāk norunā tikšanos klātienē. Sarakstē emocijas tu neiegūsi.

DVĪŅI

Dvīņiem gan dzīvē, gan čatā var būt divas personības. Tu nekad nevari zināt, kas būs – garas un pārdomātas vai īsas un saraustītas atbildes. Viss ir atkarīgs no viņu garastāvokļa.

VĒZIS

Šī ir pati jūtīgākā no visām horoskopa zīmēm. Vēzis ar savām īsziņām var aizskart pat neaizskaramākās dvēseļu stīgas. Ja tev ir problēma un vēlme ar kādu izrunāties, tad vēzis tam būs piemērotākais. Taču esi gatava tam, ka būs daudz jālasa, jo vēži maz runā, bet daudz un gari raksta. Tas ir viņu emociju izpausmes veids.

LAUVA

Lauva pēc dabas ir spilgti un par sevi pārliecināti cilvēki. Tādas ir arī viņu īsziņas. Būs daudz īsu, jautru tekstiņu, emociju un atklātības. Lauvas nemāk turēt muti ciet un nebaidās atklāt savas patiesās domas, arī uzrakstot tās.

JAUNAVA

Jaunavām patīk analizēt situācijas un domas, tāpēc viņu rakstiskās atbildes vienmēr būs ļoti loģiskas un pārdomātas. Varētu pat domāt, ka viņi neprot jokot, jo visa sarakste būs tāda, it kā runājot ar skolotāju.

SVARI

Svari it visur meklē līdzsvaru. Arī sarakstēs. Vienu dienu viņi var rakstīt daudz un bieži, bet otru dienu ignorēt vispār. Taču nevajag dusmoties… Viņiem vienkārši vajag laiku sev; atpūtu no tehnoloģijām. Svari ir ļoti mīloši un gādīgi cilvēki, un viņi noteikti atbildēs tad, kad jutīsies tam gatavi.

SKORPIONS

Skorpioniem vispār īpaši neinteresē jaunākās tehnoloģijas un tendences, un arī informāciju un savas domas viņi labprātāk patur pie sevis. Viņiem ir daudz noslēpumu, un, lai gan šķiet, ka viņi ir bejūtīgas radības, patiesībā viņi ir ļoti emocionāli un jūtīgi cilvēki. Viņiem patīk dziļdomīgas sarunas klātienē, tāpēc, ja vēlies viņus uzklausīt, dari to klātienē. Rakstot viņi savas jūtas neizpaudīs.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir jautri un sabiedriski cilvēki. Viņi liks tev smieties tikai ar vienas īsas ziņas palīdzību. Viņiem ātri kļūst garlaicīgi, tāpēc labāk uzturi ar viņiem interesantu sarunu. Lai gan, tāpat kā citas horoskopa zīmes, arī viņi labprātāk tiekas klātienē, lai dotos piedzīvojumos un veidotu lieliskas atmiņas.

MEŽĀZIS

Arī mežāzis būs tas, kurš vienmēr savu domu izklāstīs loģiski un pārdomāti. Viņi ir labi rakstnieki, kas nozīmē to, ka ar viņiem varēsiet uzturēt lielisku un dziļdomīgu sarunu raksta veidā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem patīk pārdomātas sarunas. Pat jāsaka, ka viņiem nepatīk mazi un nenozīmīgi čati. Tā ir laika izšķiešana, jo ūdensvīram patīk runāt par dzīvē nozīmīgām un filozofiskām tēmām. Viņi ir aizrautīgi un mērķtiecīgi cilvēki – sapņotāji, uz inovācijām un emocijām tendēti. Viņi ir inteliģenti cilvēki, un to var saprast arī pēc viņu rakstības stila.

ZIVIS

Zivis ir ļoti jūtīgas un emocionālas būtnes. Viņi vislabāk prot izteikt savas emocijas rakstos. Pat visparastākā īsziņa var pārvērsties par dzejoli vai skaistu dzīves atziņu. Viņi ir apveltīti ar plašu vārdu krājumu un tā izmantošana viņiem padodas dabīgi.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.