5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Pieci veidi, kā piesaistīt jebkura vīrieša uzmanību

 

Katrai sievietei pa rokai ir kādi ieroči ar kuru palīdzību pievilināt vīriešus. Tomēr šis process var būt visai sarežģīts, jo īpaši tāpēc, ka viņi tomēr ir tik atšķirīgi. Tieši tāpēc piedāvājam tev aplūkot piecus veidus kā spēsi piesaistīt jebkura vīrieša uzmanību un to, kā ar iegūto interesi darbosies tālāk, atkarīgs tikai no tevis pašas. Lai veicas!

  1. Smaidi plaši: esi pozitīva un priecīga

Vīriešiem ļoti pievilcīgas šķiet sievietes ar pozitīvu garu. Šis gars izpaužas caur tavu smaidu. Nav svarīgi vai tev ir pērļu balti zobi, vai nē, kad smaids ir dabisks, tas mirklī piesaista vīrieša uzmanību. Vīriešiem patīk atrasties pozitīvu un priecīgu cilvēku kompānijā. Pasmaidi, jo tā automātiski motivēsi vīrieti tev tuvoties. Neviens vīrietis nevēlēsies tuvoties sievietei, kas ir īgna un dusmīga. Tev nav jāsmaida visiem, bet ja ieraugi vīrieti, kurš tev patīk, ļauj viņam ar tava smaida palīdzību saprast, ka viņš ir aicināts tev tuvoties. Viņš šo zīmi nelaidīs garām.

  1. Pavedini viņu ar savu smaržu

Ir svarīgi zināt, kādas smaržas piesaista vīriešus. Katrs vīrietis dod priekšroku dažādiem aromātiem, bet mums tev ir kāds padoms. Centies visu laiku saglabāt svaigumu, izvairies no spēcīgām smaržām un aromātiem, kas drīzāk no tevis novērsīs nekā piesaistīs uzmanību. Pamatā, vīriešus piesaista dabiski aromāti. Tavas ādas un tikko izmazgātu matu smarža…Katrai sievietei ir sava specifiskā smarža un tieši to tev arī jāizceļ un jāizmanto kā savu ieroci.

  1. Esi dabiska: atslābinies un esi tu pati

Vīriešiem nepatīk neīstas sievietes, centies to atcerēties. Visvairāk vīriešus piesaista tieši tādas sievietes, kurām nav nepieciešams izlikties par kādu citu, lai iepatiktos kādam. Tev nav jāizliekas par kādu, kas neesi. Ja būsi neīsta sākumā, tad vēlāk nepārmet viņam par apjukumu brīdī, kad tava maska kritīs. Tas arī jums abiem ietaupīs laiku gadījumā, ja viens otram neiepatiksieties. Runa gan nav tikai par laiku, tas ir arī godīgi. Nav nekādas nozīmes uzvesties kā dīvai vīrieša priekšā un izlikties, ka interesējies par hokeju, ja patiesība neesi tāda tipa sieviete. 

  1. Pārliecība: tu esi stipra, neatkarīga sieviete

Neesi nīdoša, tas nepiesaistīs neviena vīrieša uzmanību. Kas vīriešiem patīk ir sievietes, kas ir pārliecinātas par sevi un savu izskatu un nealkst ne pēc uzmanības, ne zvejo komplimentus. Kad sieviete ienāk telpā un runā ar pārliecību, vīrietis automātiski viņai pievērsīs uzmanību. Tāda sieviete netērē spēkus, lai izskatītos satriecoši. Viņa arī sper pirmo soli, ja noskatītais vīrietis vilcinās. Un, ja tu par kaut ko būsi nepārliecināta, tici, vīrietis to sajutīs pa gabalu. Viņš to var redzēt tavās acīs, žestos, balsī. Tāpēc esi vienmēr par sevi pārliecināta un paturi prātā visas pozitīvās un labās lietas, ka sir tavā dzīvē.

  1. Humors: joki nomierina pat kautrīgākos vīriešus

Ja tu esi sieviete, kurai patīk pajokot, tad zini, ka tā pavisam noteikti ir priekšrocība ar kuru piesaistīt vīrieša uzmanību. Ja esi nopietna, labāk atbrīvojies, bet tāpēc tev nav jākļūst par stand-up komēdijas varoni. Humors ir lielisks veids kā noķert vīrieša uzmanību un interesi par tevi, jo viņiem patīk sievietes, kas prot izklaidēt un likt viņiem smieties. Viņi mīl pajokot un līdzko to sapratīsi un izmantosi kā savu trumpi, tu nenošausi greizi.

 

Tekstu sagatavoja: Kristīne Pelle /Avots: Slism.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.