0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Deviņi veidi, kā pateikt „Es tevi mīlu” bez vārdiem

 

Pastāv tik daudz veidu, kā mēs varam izrādīt rūpes un mīļumu otram cilvēkam. Tas ir jādara pēc iespējas biežāk, jo lielāka nozīme dzīvē ir darbībām nevis vārdiem. Ja nu tev aptrūkstas idejas, kā pateikt otram cilvēkam „es tevi mīlu” ar darbībām, tad zemāk vari smelties iedvesmu!

PAGATAVO VIŅA MĪĻĀKO ĒDIENU

Jā, taisnākais ceļš uz vīrieša sirdi ir caur viņa vēderu. Jāsaka gan, ka arī uz sievietēm šī metode iedarbojas diezgan labi. Pat, ja tu neesi labākais šefpavārs virtuvē, vienkāršas un gardas maltītes pagatavošana noteikti sasildīs otra sirdi.

RŪPĒJIES PAR TO, LAI VIŅA APĢĒRBS IR TĪRS

Varbūt izklausās pēc dīvaina padoma, bet, kura sieviete gan negribētu, lai viņas vīrietis katru dienu labi smaržo, iet uz darbu tīrās un izgludinātās drēbēs? Tas, ka tu par viņu šādā veidā parūpējies, nepadara tevi par nolemtu mājsaimnieci. Tās ir rūpes.

ATSTĀJ IESLĒGTU GAISMU

Ja tavs partneris strādā līdz vēliem un tumšiem vakariem, dodoties gulēt, parūpējies par to, lai viņam māja nebūtu jāmeklē pa tumsu. Atstāj ieslēgtu āra apgaismojumu (vai koridorī) un nelielu mīlestības vēstulīti. Pēc darba pilnas dienas, tas noteikti viņu iepriecinās.

UZRĪKO RANDIŅU

Randiņš nenozīmē to, ka uzreiz ir jādodas ārā no mājas. Parūpējies par to, lai ne bērni, ne mājdzīvnieki netraucētu, un uzrīko mīļotajam pārsteiguma randiņu mājās! Vienkārša atpūta divvientulībā noteikti atsvaidzina ikdienu un attiecības. Un, kad neviena cita nav mājās, jūs varat darīt lietas, ko citos apstākļos nedarītu!

UZVELC APĢĒRBU, KAS VIŅAM PATĪK

Ja tu zini, ka tev ir kāds apģērba gabals, kas viņam ļoti patīk, tad iepriecini viņu! Sagaidi viņu mājās tajā skaistajā blūzītē, kas izceļ tavas acis; uzvelc tos apspīlētos svārciņus, kuros tavs dibens izskatās lieliski… Nu, tu saprati manu domu.

PĀRSTEIDZ VIŅU AR APSKĀVIENIEM UN SKŪPSTIEM

Nav jāgaida kāds īpašs un piemērots brīdis, lai noskūpstītu vai apskautu savu partneri. To var darīt, kad vien sirds kāro! Viņš sēž un lasa grāmatu? Pieskrien klāt un iedot buču! Viņš noteikti būs patīkami parsteigts. Ir arī pierādīts, ka apskāvieni ir veselīgi. Desmit sekunžu garš apskāviens dienā spēj samazināt sirds slimību risku, samazināt stresu, uzlabot imūnsistēmu… Tad tik iedomājies, kādu labumu veselībai sniedz skūpsti!

NOSŪTI VIŅAM MĪĻU ĪSZIŅU

Ko tieši nosūtīt? To vari zināt tikai tu pati. Tas, ko zinu es, ir – tavs vīrietis būs patīkami pārsteigts, saspringtas dienas vidū saņemt mīļuma pilnu ziņu. Varbūt tas būs tieši tas, kas viņam vajadzīgs, lai diena izdotos. Esi radoša, smieklīga un pat mazliet traka. Liec viņam smaidīt!

ATBALSTI VIŅA HOBIJUS

Viņš neizlaiž nevienu hokeja spēli, bet tevi tas nemaz neinteresē? Kā būtu, ja tu kādu reizi tomēr apsēstos viņam līdzās un noskatītos spēli kopā? Viņš noteikti novērtēs tavu ieinteresētību. Ja tu darīsi kaut ko, kas patīk viņam, tu viņam patiksi vēl vairāk.

ESI SPONTĀNA

Dažkārt ir jāatlaiž visi savi groži un jābūt spontānai. Piedāvā viņam doties pastaigā vai aiziet uz netālu esošos kafejnīcu. Tās ir mazas lietiņas, kas ikdienā ienes dažādību. Ja jūsu dzīvē neiestāsies rutīna, tā noteikti būs laimīgāka. Mīliet cits citu un esiet laimīgi!

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.