8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

„Kaut viņš šo lietu prastu darīt labāk…”: Ko seksa laikā domā sievietes?

 

Nav jākaunās par to, ka seksa laikā iedomājies kaut ko tādu, kas partnerim noteikti nepatiktu. Domas nav nemaz tik viegli nokontrolēt, un, ja tās rodas, tad tās rodas. Galvenais ir saprast, kā no uzmācīgās domas tikt vaļā, nekaunēties un atkal pievērsties jaukajam procesam…

„ES VĒLĒTOS, LAI VIŅŠ ŠO LIETU PRASTU DARĪT LABĀK…”

Ja tev guļamistabā ir kļuvis garlaicīgi (kas notiek arī ar vislaimīgākajiem pāriem) runā! Ja tev patīk kādi konkrēti pieskārieni vai kustības, palūdz, lai viņš tā dara vēl. Vēlies, lai viņš ciešāk saķer tavu dibenu un mazāk gramstās gar krūtīm? Tā arī pasaki! Kas zina, varbūt viņam pat patiks tava uzstājība.

„MAN IR TIK DAUDZ LIETU VĒL JĀIZDARA. CERAMS, KA ŠIS NEBŪS ILGI.”

Tik maz laika, tik daudz, kas jāizdara! Ir tikai normāli, ja darāmo lietu saraksts novērš tavu uzmanību. Nevajag sevi mentāli iekaustīt par šādām domām, taču nevajag arī ļaut tām pārņemt tavu prātu pilnībā. Saplāno savu laiku tā, lai seksa laikā tev nevajadzētu domāt par to, ko neesi paspējusi izdarīt, un ka varētu to skriet paveikt pēc tam.

„ES JŪTOS TĀ, IT KĀ MAN „TUR LEJĀ” BŪTU SAHĀRAS TUKSNESIS”

Ja ik pa brīdim gadās tā, ka neesi pietiekami mitra, tas ir normāli. Ja tas notiek regulāri, tas vairs nav normāli. Sausumam var būt daudz iemeslu – stress, hormonālās izmaiņas, medikamenti… Pat, ja tev šķiet, ka lubrikants nav nepieciešams, tu būsi pārsteigta par to, cik ļoti tas var uzlabot slīdamību.

„CERAMS, KA MAN NEIZSPRUKS MANA BIJUŠĀ VĀRDS”

Ja tu jau sen esi pilnībā izbeigusi un aizmirsusi attiecības ar savu bijušo, tad iespēja seksa laikā nosaukt viņa vārdā esošo partneri, ir ļoti maza. Gandrīz nereāla. Taču citādāk ir, ja attiecības ir beigušās tikai nesen… Tev ir jācenšas šī doma izmest no sava prāta! Sievietes, protams, mēdz dramatizēt, tāpēc vienkārši atslābsti un baudi procesu!

„MAN IR SAJŪTA, IT KĀ MANI „TUR” KĀDS DURTU AR NAZI”

Ja sekss ir pārāk straujš un skarbs, tev ir jāpasaka. Ir jāsaka, kad apstāties, kad lietas virzīt lēnāk. Tā, lai abiem būtu baudāmi. Kas nav normāli? Spēcīgas sāpes un asiņošana. Ja seksa laikā vai pēc tam novēro kādu no šīm lietām, tad pakonsultējies ar savu ārstu.

„MĒS PĀRĀK KONCETRĒJAMIES UZ MANI. MAN JĀPARŪPĒJAS PAR VIŅU”

Ir svarīgi zināt un pieņemt to, ka tu esi pelnījusi tikpat daudz uzmanības, cik tavs partneris. Tāpēc, tā vietā, lai visu laiku satrauktos par to, kā apmierināt vīrieti, pamēģini atslābināties un izbaudīt sevi. Viss negrozās tikai ap vīrieti, tāpēc aizmirsti šīs nejaukās domas!

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Health.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.