2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viņi ir seksīgāki par jebkuru citu zīmi: Desmit patiesības par skorpionu

 
 

Vari pat necensties saprast skorpionus. Ja nu gadījumā tu sāc veidot attiecības ar kādu no šīs zīmes pārstāvjiem, izlasi zemāk rakstīto. Tie ir fakti, kas tev ļaus skorpionus labāk saprast.

P.S. Tas attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem skorpioniem.

Skorpions ir seksīgāks par jebkuru citu vīrieti, ko tu zini. Nemēģini pretoties. Tu nespēsi. Ja tevi pēkšņi kā ar magnētu velk pie mazliet dīvaina paskata vīrieša ar bārdu, nesatraucies. Viņš visticamāk ir dzimis novembrī un gultā ir lielisks!

Viņš vienmēr dominē un kontrolē situāciju. Šajā gadījumā ieteiktu tev turēt acis plaši jo plaši vaļā, jo pat nemanīsi, kā nokļūsi viņa kontrolē…

Viņš vienmēr uzvar. Skorpioni ir lieliski manipulatori un spēcīgas personības. Labāk būtu, ja viņš būtu tavā pusē, jo tad tu noteikti uzvarēsi.

Viņš ir noslēpumains. Ja vīrietis nevēlas par savām attiecībām runāt Facebook, tas nenozīmē, ka viņš tevi slēpj un satiekas ar vēl piecām sievietēm. Vienkārši viņš negril, lai kāds jaucas viņa privātajā dzīvē.

Viņš vēlas par tevi zināt visu. Skorpioni ir ziņkārīgi. Viņam interesēs viss, kas ar tevi saistās. Un labāk runā taisnību, citādi viņš raks tik dziļi, ka tāpat uzzinās taisnību.

Viņu intriģē noslēpumi un mistika. Nebrīnies, ja pieķer viņu lasot visādus šausmu stāstiņus, rakstus par pārdabiskām parādībām un visu, kas saistīts ar ezotēriku. Viņam tas vienkārši patīk.

Sarkasms ir viņa labākais draugs. Tas, par ko viņš smejas, var tevi gan atbaidīt, gan sarūgtināt. Nepārmet viņam neko. Vienkārši iemācies novērtēt viņa sarkastisko humoru.

Viņam ir vienalga, ko par viņu domā citi. Lai arī, ko tu teiktu, tas nemainīsies.

Viņš ir godīgs. Nejautā viņam, vai tev piestāv šī kleita, ja neesi gatava dzirdēt patiesību. Arī tad, ja tā nav patīkama.

Viņš ir lojāls un dzimis aizstāvis. Ja tu viņam pateiksi, ka pret tevi kāds ir slikti izturējies, viņš tevi samīļos. Bet pēc tam dosies meklēt vainīgo un „noliks pie vieta” visus līdz pēdējam.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.