1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Viskijs, vīns, rums? Ko alkohola izvēle var pastāstīt par sievietes raksturu

 

Vai zināji, ka sievietes raksturu var noteikti pēc tā, kādam alkohola veidam viņa dod priekšroku? Hmm, varbūt informācija noderēs vīriešiem, kad iepazīsies ar sievieti kādā ballītē…?

Degvīns – To dzer sievietes ar spēcīgu, ietiepīgu un stingru raksturu. Viņas neslēpj savas vēlmes un piedzeras ļoti lēni.

Konjaks – Šis ir tādu sieviešu dzēriens, kuras alksts siltuma, rūpju un maiguma. Velti viņai vairāk uzmanības, pacenties izprast viņas dvēseles stāvokli, un viņa mīlēs jūs mūžam. Apreibst viņas ātri, bet savu pievilcību tāpēc nezaudē.

Šampanietis – Šim dzērienam priekšroku dod sievietes, kas mīl koķetēt un pasmieties. Šādas sievietes neiebilstu arī precēt vīrieti, kas ir daudz vecāks par viņu pašu. Biežāk nekā citas krāpj savus vīrus un arī apreibst ļoti ātri.

Viskijs – Šo dzērienu lieto par sevi pārliecinātas sievietes. Iedzerot var kļūt izšķērdīgas un neparedzamas. Piedzeras ātri, taču nākamajā dienā nelabprāt atceras iepriekšējā vakara notikumus. Tas tāpēc, ka viņas dzērumā var sastrādāt ļoti trakas lietas…

Tekila – Šis ir ekstravagantu sieviešu dzēriens. Dzērumā viņas var kļūt vardarbīgas un bīstamas. Lai gan, pēc pāris šādiem dzērieniem viņas ātri „atlūzt”.

Rums ar kolu – Iemīļots dzēriens sievietēm, kas nebaidās eksperimentēt. Viņas atžirgst tikpat ātri, cik apreibst. Pilnīgi neprognozējamas, tāpēc garlaicīgi nebūs!

Sarkanvīns – Šo dzērienu ir iecienījušas emocionālas un kaislīgas būtnes. Pēc ārienes spriežot viņas ir savaldīgas, bet iekšienē plosās viesuļvētras! Apreibst lēnām, izbaudot dzēriena garšu un apkārtējo gaisotni. Viegla rebuma stāvoklī ir neatvairāmas…

Baltvīns – Šādam vīna priekšroku dod sievietes, kas apzinās savu vērtību. Viņas ir savaldīgas un „aukstas”. Viņas vienmēr uzmanās, lai nepieļautu nepiedodamas kļūdas, kā arī vienmēr paliek skaidrā. Neraugoties uz atturīgo ārieni, šīs dāmas ir lieliski sarunu biedri.

Liķieris – Dzēriens „saldām” sievietēm, kuras ir labas mājsaimnieces. Viņas labi gatavo un uztur mājokli kārtībā. Viņas ir ļoti jaukas un mīl dārgas dāvanas.

Alus – Dzēriens sievietēm, kuras ir lieliski „puiši”. Viņas sniedz labus padomus, ir labi sabiedrotie. Kā saka – ar tādu nebūs bail doties izlūkos, jo vienmēr piesegs tevi no muguras.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.