3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Atklājums! Vīna dzeršana pirms gulētiešanas palīdz ātrāk notievēt

 

Ja tev patīk ik pa laikam iedzert kādu vīna glāzi, un vēl tu vēlies tikt vaļā no pāris liekiem kilogramiem, tad man ir lieliskas ziņas! Jauns pētījums ir atklājis to, ka vīna dzeršana pirms miega, stimulē svara samazināšanos.

Vašingtonas Universitātes pētnieki atklāja to, ka resveratrols (viela, kas ir atrodama sarkanvīnā), palīdz dedzināt taukus. Pie tam, klāze sarkanvīna palīdz apslāpēt izsalkuma sajūtu nakts laikā. Vairs nekādas sēdēšanas pie ledusskapja naktī!

Tomēr, ir jāatceras, ka, ja tu nopietni plāno pievērsties svara zaudēšanai, vīna dzeršana nebūs labākais līdzeklis. Kā nekā tajā arī ir kalorijas, un vispār, alkohola lietošana, traucē veselīgam miegam.

Tāpat, jāatgādina, ka pārmērīga alkohola lietošana kaitē veselībai (ja nu glāzes vietā sanāk izdzert pudeli). Bet, ja tu vēl izdomā uzkost sieru vai krekerīti… Tad gan tauciņi tikai priecāsies.

Iepriekš minētais resveratrols ir atrodams arī daudzās ogās, piemēram, vīnogās, mellenēs un zemenēs. Tā kā, vari tievēt arī bez papildus kaitējuma organismam!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.