2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kaut kas traks! Lai sieviete nešķirtos no sava drauga, viņš atļauj viņai gulēt ar citiem vīriešiem

 

22 gadus jaunā vizāžiste Beatrise Gibsa , kura ir kopā ar 27 gadus jauno Ādamu Gilletu, apgalvo, ka viņai ir ļauts tikties un pārgulēt ar jebkuru vīrieti, ar ko viņa vēlas. Laiku viņa lieki netērē un ir paspējusi ļauties gultas priekiem jau ar pieciem dažādiem vīriešiem.

Vizāžiste piedraudēja savam draugam ar attiecību pārtraukšanu, ja viņš neļaus viņai ļauties gadījuma sakariem. Viņa apgalvo, ka nespēj pretoties citu vīriešu valdzinājumam. Ādamam neatlika nekas cits kā piekrist viņas ultimātam, jo viņš nevēlas savu mīlestību zaudēt.

Beatrise atklāj, ka situācija ir ideāla – viņai ir draugs, ko mīl, taču, tai pat laikā, viņa var jautri pavadīt laiku ar citiem vīriešiem, kad vien vēlas.

Daudzi varētu domāt, ka viņa „sēž uz vairākiem krēsliem vienlaicīgi”, bet tā neesot. Viņa un Ādams jūtas laimīgi un tas ir vienīgais veids, kā viņi varētu palikt kopā.

Ādams situāciju komentē mazliet citādāk – sākumā viņš bija ļoti greizsirdīgs ik reiz, kad Beatrise minēja, kur dodas un, ko dara. Taču tagad viņš ir iemācījies šo greizsirdību apspiest. Viņš nevēlas savu draudzeni zaudēt, tāpēc arī piekrita šādiem attiecību noteikumiem.

Vai tu piekristu kaut kam tādam?

 

Avots: Soulpost.ru

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.