Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas:
• Spināti
• Ķirštomāti
• Gailenes
• Bekona šķēles
• Paipalu olas
• Parmas siers
• Zilais sīpols

Pagatavošana:
Spinātus kārto traukā. Pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, vārītas paipalu olas, uz pannas apgrauzdētas gailenes. Uzrīvē Parmas sieru, uzliek ceptas bekona šķēles un ripiņās sagrieztus sīpolus. Dekorē ar zirņu dīgstiem.

Salātu sastāvdaļas pārlej ar siera mērci, kas esot restorāna “Pļavas” firmas noslēpums. To var aizstāt ar klasisko Cēzara salātu mērci, kuras pagatavošanai nepieciešama olīveļļa, svaigi spiesta citronu sula, kaltēts estragons, baziliks, Vorčesteras mērce, sāls, cukurs, rīvēts cietais siers.

Recepti piedāvā restorāns “Pļavas” Ainažos.

 

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?