5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vēlies iegūt stingru un formīgu dupsi? Pildi šos vingrinājumus!

 

Pastāv daudz un dažādu veidu, kā uztrenēt dibenu, tāpēc mēs ar dažiem arī padalīsimies. Vingrinājumi ir diezgan vienkārši izpildāmi, un tev tie noteikti iepatiksies!

Pietupieni ar spērienu

Nostājies ar kājām plecu platumā. Tad nesteidzoties pietupies (muguru turi taisni), un pēc tam veic spērienu ar kāju uz sāniem. Katrai kājai izpildi vingrinājumu 25 reizes.

Gurnu „tiltiņš”

Apgulies uz muguras, rokas noliec gar sāniem. Tad sāc lēnām celt savu dibenu un gurnus uz augšu, un sasprindzini, un tad mierīgi laidies atpakaļ. Seko līdzi tam, lai krūškurvis atrastos maksimāli pie grīdas. Izpildi šo vingrinājumu ne mazāk kā 25 reizes.

Nepilns pietupiens

Vingrinājuma sākuma pozīcija – kājas plecu platumā. Lēnām iesēdies ceļos tik tālu, lai tavi kāju pirkstu gali būtu vienā līmenī ar ceļgaliem. Muguru turi taisnu. Ceļoties atpakaļ, ceļus līdz galam neiztaisno. Atceries, tas ir nepilns pietupiens! Atkārto vingrinājumu 25 reizes.

Gliemežvāks

Šo vingrinājumu izpilda, guļot uz sāna. Nedaudz ieliec ceļus, un vienu no tiem cel sāniski uz augšu. Atkārto 25 reizes katrai kājai.

Augstais gliemežvāks

Šis vingrinājums no iepriekšējā diži neatšķiras. Vienkārši pēdu daļa ir mazliet piepacelta. Izpildi 25 reizes uz katru pusi.

Kāju cilāšana uz augšu

Nostājies četrrāpus un iztaisno vienu kāju uz atpakaļu, mēģinot to celt cik vien augstu vari. Atkārto vingrinājumu katrai kājai ne mazāk kā 25 reizes.

 

Labākam rezultātam vingrinājumus pildi katru otro dienu!

 

Avots:  mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.