0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Lūk, ko laulību līnija var pastāstīt par tavu privāto dzīvi

 

Kura gan no mums nevēlas uzzināt, kāda būs mūsu laulība un kad mēs vispār beidzot apprecēsimies?! Protams, ka mēs ar šiem jautājumiem varam vērsties pie kādas zinošākas būtnes – piemēram, kādas zīlnieces vai astrologa, taču mēs varam arī vienkārši ieskatīties savās plaukstās.

Protams, ka tādā gadījumā, ja jūs šo visu uztverat pavisam nopietni un vēlaties noteikt kādas svarīgas detaļas, jums tomēr vajadzētu vērsties pie kāda hiromantijas speciālista, taču dažas pamata lietas jūs varēsiet uzzināt jau tūlīt pat.

Kā zīlēt?

Ja esi labroce, tad jāzīlē pēc labās rokas. Ja esi kreile – pēc kreisās. Laulību līnija atrodas tieši zem mazā pirkstiņa. Tās var būt arī vairākas, taču tas nebūt neapzīmē to, cik likumīgu laulāto tev visas dzīves garumā būs. Par visu pēc kārtas.

Hiromantijā laulību līnija vispirms norāda uz tavām attiecībām ar pretējo dzimumu, nevis pašu laulību. Šo līniju skaits norāda uz pastāvīgo partneru skaitu. Laulību līnijas nozīme – attiecības ar jūsu izredzētajiem, to ilgums, raksturs un iznākums. Garums, platums un tas, cik šī līnija ir izteikta – īpašas pazīmes, kas spēj daudz ko pastāstīt par katrām no šīm attiecībām.

Līnijas raksturojums

Gara laulību līnija liecina par ilgām attiecībām. Ja līnija ir īsa, tad šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs, taču tas nebūt nenozīmē, ka tās bija nelaimīgas.

Platums un tas, cik šī līnija ir izteikta – liecina par to, cik šīs attiecības bija laimīgas vai nelaimīgas. Ja šī līnija ir ļoti izteikta un arī plata, tad tā ir laimīgas un ļoti kaislīgas savienības pazīme.

Ja līnija ir knapi saskatāma un arī pati par sevi ļoti smalka, tad šajā savienībā jūtas nav bijušas patiesas vai arī tā ir bijusi vienpusēja mīlestība.

Īpašas pazīmes

Ja laulību līnija pāriet sirds līnijā – tā ir slikta zīme, kas liecina par atraitnību.

Ja laulību līnija noiet vēl zemāk, sasniedzot prāta līniju, tā ir vardarbīgu attiecību pazīme.

Zvaigznīte uz laulību līnijas – laime, savstarpēja cieņa un uzticība.

Ja laulību līnija beigās sadalās, paredzama šķiršanās.

Ja līnijai ir raksturīgi pārrāvumi – sarežģītu attiecību pazīme, pastāvīgi strīdi un konflikti starp partneriem.

Ja līnija pārtrūkts, bet pēc tam atkal turpinās – attiecības it kā izbeidzās, bet pēc tam tika atjaunotas.

Krāpšana

Ja paralēli laulību līnijai iet vēl viena neliela un īsa līnija, tā liecina par krāpšanu, taču tā var apzīmēt arī ne visai ilgstošu sakaru pirms vai pēc laulībām. Īstu krāpšanu var atpazīt pēc tā, ka laulību līniju apņem vēl viena knapi pamanāma līnija. Respektīvi, ja laulības līnijai pa virsu it kā ir vēl viena viļņota līnija – tā ir neuzticības pazīme.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.