6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Lieliska Jaungada apņemšanās: Uztaisi sev „laimes burciņu”

 

Ja tu savā dzīvē vēlies vairāk laimes un prieka, izmēģini kādu pavisam vienkāršu metodi –  izgatavo sev „laimes burciņu”.

Ideja ir vienkārša: uz lapiņas katru dienu (vai retāk, izvēlies pati) pieraksti savas uzvaras, priecīgos brīžus, komplimentus un panākumus un liec lapiņas burciņā. Pēc tam tu pati izvēlies dienu, kurā to visu ņemsi ārā un lasīsi. Labākais variants būtu gada pēdējā diena, jo tad ir sajūta, ka viens aplis tiek noslēgts un tu gūsti iespēju atskatīties uz to, kas bijis. Taču to var darīt arī dienās, kad tev īpaši ir nepieciešams atbalsts un pozitīvas emocijas.

Izdekorē savu laimes burku un noliec redzamā vietā. Bet, ja tu negribi publiski izrādīt savu laimi, glabā burku kādā skapī. Izvēle ir tava.

Ko tajā var likt?

Ko vien sirds kāro! Vari likt tur iekšā ne tikai aprakstītas lapiņas, bet arī pasākumu biļetes, kurus esi apmeklējusi, zīmīgus nieciņus, atrastas monētas – tā ir tava burciņa, tāpēc izmanto to, kā vēlies.

Vari uz katras lapiņas norādīt arī datumu, tad lasīt būs vēl interesantāk. Pie tam, tava burciņa ir lielisks atgādinājums tam, ka tavā dzīvē ir priecīgi brīži un tie ir jāiemūžina kaut vai šādā veidā.

Arī burciņas izmēram nav nozīme. Ja tā ātri piepildīsies, zināsi, ka nākamajā gadā būs vajadzīga lielāka.

Ja nevēlies veidot individuālo laimes burku, uztaisi ģimenes laimes burku! Lai visi ģimenes locekļi tur liek savus laimes brīžus un atmiņas! Pārvērt burciņu laika kapsulā un atceries, ka savas laimes noteikumus veido tikai tu!

Feina Jaungada apņemšanās, vai ne?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.