tomats

Rudens jau klāt, siltumnīcā augošie tomāti joprojām ražo, bet vairs negatavojas. Ārā mest žēl, jo zaļo tomātu vēl ir diezgan daudz. Ko darīt? /Ieva/

Lai rudenī nogatavinātu tomātus, nepieciešams tos visus nolasīt un ienest istabā. Tomāti tā pat kā gurķi gatavojas tumsā un siltumā. Tā kā rudenī gan ārā, gan siltumnīcā vairs nav tik silts kā augusta beigās, ogas gatavojas arvien lēnāk un lēnāk.

Nolasi visus tomātus – gan gatavos, gan pusgatavos, gan pavisam negatavos, ienes istabā, saliec kastē (lai tomāti nav “biezā slānī”) un noliec pagaldē. Drīz vien lielākā daļa tomātu pakāpeniski nogatavosies, tiesa, tie nebūs tik saldi un garšīgi kā vasarā.

 

Ja arī tev ir kāds jautājums, ko vēlies uzdot, raksti to mums uz [email protected].

 

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?