5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

LG sāk piedāvāt mūsdienīgu risinājumu veļas žāvēšanā

 

  

LG Electronics (LG) piedāvā jaunus veļas žāvētājus, kuru īpaši izstrādātais mūsdienīgais dizains ļauj tos gaumīgi kombinēt jau ar esošo sadzīves tehniku, tajā skaitā – veļas mazgājamo mašīnu. Aizvien vairāk patērētāju izvēlas tehniku mājsaimniecībām, kas ir energoefektīva un atvieglo ikdienas darbus, tāpēc LG piedāvā jaunākās veļas žāvētāju funkcijas, kas ir pieejamas divos modeļos: RC80U2AV3W un RC90U2AV2W.

Lai gan pēdējos gados pieprasījums pēc veļas mašīnām ar iebūvēto žāvētāju ir pieaudzis, tomēr pircēji izvēlas iegādāties veļas žāvētājus atsevišķi. Viens no būtiskākajiem aspektiem, izvēloties sadzīves tehniku, ir energoefektivitāte un laika ietaupījums. Pateicoties DUAL Inverter Heat PumpTM tehnoloģijai tiek sasniegta augstākā energoefektivitāte – A+++ -10%, kas ietaupa līdz pat 22% enerģijas un vienlaicīgi tiek samazināts veļas žāvēšanas laiks.

Jaunajiem veļas žāvētājiem ietilpība ir pat līdz 9 kilogramiem, kas nodrošina lielāka apjoma veļas žāvēšanu vienlaicīgi kā veļas mašīnām, kurās ir iebūvēti žāvētāji. LG DUAL Heat PumpTM žāvētājs ar siltumsūkņa tehnoloģiju, kas zemā temperatūrā ļauj izlīdzināt krokas un mazināt saraušanos, novērš iespēju apģērbam tikt sabojātam. 

Rūpējoties par veļas mazgāšanas kvalitāti, veļas žāvētajos ir iestrādāta alergēnu novēršanas funkcija, kas likvidē 99,9% alergēnu, tajā skaitā putekļu ērcītes, kas ir viens no elpceļu problēmu cēloņiem.

Būtiska ir ne tikai apģērba nesabojāšana, bet tajā pašā laikā arī tā kvalitātes uzturēšana, jo modernie LG veļas žāvētāji ne tikai rūpējas par to, lai apģērba izmērs nemainītos tā žāvēšanas laikā, bet arī lai visas no apģērba sakrājušās pūkas tiktu noņemtas un nepieķertos pie veļas. Pašattīrošais kondensators, kas ir iebūvēts žāvētājos, savāc alergēnus un pūciņas filtrā, kas pēc veļas žāvēšanas nav jātīra, kā rezultātā tiek ekonomēts papildus laiks.

Jaunie veļas žāvētāji ietaupa gan enerģiju, gan arī laiku. Pateicoties LG ThinkQ aplikācijai veļas žāvētāju ir iespējams ieslēgt attālināti, kā arī pats veļas žāvētājs pielāgo žāvēšanas režīmu atbilstoši ievietotajam veļas daudzumam un mitruma pakāpei, būtiski atvieglojot veļas žāvēšanu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.