Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Dženifera Lopesa jaunajā mūzikas videoklipā lepojas ar Gucci saulesbrillēm

 

Vidēji ātrā tempa mīlas dziesma, ko režisējusi Malina, pauž Karību salu noskaņas ar iespaidīgajām maiju senpilsētas Čičenicas drupām un pasakaino Tulumas pludmali fonā. Aizraujošā spēlē ar negaidītu krāsu virpuli, pretstatot krāšņo dabu un vēsturisko vietu, ir radīts īsts mākslas darbs – videoklipā virknējas aina pēc ainas, vienojot veco un jauno, senatni un mūsdienas, antīko un moderno.

Vienā no sākuma ainām Dženifera baltā bikini ir redzama izbaudām brīnišķīgo Tulumas pludmales gaisotni, un viņas acis no spožās Meksikas saules pasargā šarmantas Gucci saulesbrilles ar violetas nokrāsas lāsīšu formas lēcām metāla ietvarā. Leģendārais Gucci GG 2909/S briļļu modelis ar dubulto tiltu, garenajām lāsīšu formas lēcām un metālisko Gucci logotipu, kas iestrādāts kreisās lēcas ārējā apakšējā malā, uzvēdī sentimentālas 20. gadsimta 80. gadu retronoskaņas. Šis modelis, kura dizainu darinājusi kompānija Safilo Group, pirmoreiz tika demonstrēts modes nama radošās direktores Frīdas Džannīni pavasara un vasaras kolekcijas skatē.

jenniferlopezflilwayne_imintoyou_hires_2_430

Albums LOVE? (ierakstu kompānija Island Def Jam) ir pieejams no 3. maija, un tajā iekļauta līdz šim vispersoniskākā Dženiferas mūzika. Albumā tiek piedāvāta jau gatava klubu mūzika un vidēji ātra tempa dziesmas, kurās apvienots ritmblūzs, popmūzika un hiphops. Albuma vadošā dziesma On The Floor ir visvairāk pirktā melodija iTunes vietnē 17 valstīs un pēdējā laikā YouTube skatīta vairāk nekā 90 miljonus reižu.

Gucci sieviešu saulesbriļļu kolekcija, kurā oriģinālā ietvaru forma ir papildināta ar elegantu modes nama logotipu, izceļas ar sievišķīgu izsmalcinātību. Savdabīgās un mūsdienīgās kolekcijas modeļi, kas ar izcilu meistarību darināti no augstvērtīgiem materiāliem, liecina par izmeklētu stilu un pieturēšanos pie Gucci tradīcijām.

gucci__gg_2909s_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDzīves saulainā puse – bērnība.
Nākamais rakstsesu atpakal