5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kleitu mode – kādi piegriezumi būs aktuāli 2018.gada vasarā?

 

Šīs vasaras sezona piedāvā daudz ko interesantu. Vasaras kleitu mode 2018.gadā ir vienlaicīgi gan vienkārša, gan daudzveidīga. Tajā var atrast gan ironiju, gan minimālismu, gan seksīgumu, gan šiku!

Kleita-krekls

Universāls apģērba gabals vasarai. It īpaši, ja izvēlas klasiski balto, uz kuras lieliski izceļas aksesuāri. Krāsai gan, patiesībā, nav nozīmes – derēs gan balta, gan melna, gan džinsa un svītrainas, gan rūtainas un pasteļtoņos.

Ja vienkārši kreklveidīga kleita tev šķiet par garlaicīgu, izvēlies interesantāku dizainu – ar detaļām, volāniem vai platām piedurknēm.

Kleita-halāts

Tāda griezuma kleitas nav nemaz tik vienkāršas, kā varētu šķist. Pateicoties savai formai, tā lieliski izceļ vidukli un maskē problemātiskās zonas. Tas ir sezonas hīts, ko valkā gan kā kleitu, gan kā papildus elementu džinsiem un krekliņam.

https://www.instagram.com/p/BjUArdsnTTn/?tagged=patchworkdress

Dauzkārtainās kleitas pečvorka stilā

Tu noteikti esi pamanījusi, ka daudzkārtainība un tekstūru atšķirība ir modē. Arī vasarā tā nekur nezudīs. Īpašu atzinību ir izpelnījušās kleitas pečvorka stilā – kleita ir veidota no dažādu krāsu, kvalitātes, struktūras auduma gabaliņiem, kas sašūti kopā.

Bohēmiskais šiks

Boho ir sava veida vieglā un gaisīgā pečvorka turpinājums. Šis stils sevī ietver elementus, kas ir raksturīgi bohēmiskai garderobei (čigānu, hipiju, latīņamerikāņu), etniskus motīvus, nedaudz gotikas un grandža. Spilgta, izaicinoša, bet romantiska un „ar odziņu” – tāda ir boho piekritēja.

„Baby doll” stils

Romantiskās mini kleitiņas ar maigām mežģīnēm, maigām krāsām, „bērnišķīgiem” uzrakstiem – pirmajā brīdī varētu šķist, ka tādas kleitas vairāk derētu lellei, nevis dzīvai sievietei. Bet, nē. Mūsdienās tādas valkā daudzas sievietes, un tās ir guvušas atzinību arī dizaineru vidū. Šovasar nav jābaidās būt nedaudz bērnišķīgai un „saldai”!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.