2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Trīs lietas, kurām jābūt katras modes dāmas garderobē 2018.gada vasarā (+FOTO)

 

Lai šovasar izskatītos stilīgi un aktuālajām modes tendencēm atbilstoši, nav obligāti jāpērk visu jauno, kas parādās veikalu plauktos. Pietiks arī ar dažām aktuālām lietām, kuras nezaudēs savu aktualitāti arī pēc vairākiem mēnešiem (un varbūt pat līdz nākamajai vasarai). Piedāvājam trīs lietas, kurām pievērst uzmanību:

Punktaina kleita

https://www.instagram.com/p/Bj4_2H2ly5M/?tagged=polkadotdress

Melnbalta kleita ar punktiņime ir efektīvs šīs vasaras apģērba gabals. Šo kleitu var sastapt dažādos veidos un modeļos: ikdienas, romantiskā, glamūrīgā, svinīgā. Šāda kleita ir arī diezgan universāla un tai diezgan viegli var pieskaņot dažādus aksesuārus – gan kleitas krāsās, gan kontrastējošās.

Mule tipa apavi ar bantēm

https://www.instagram.com/p/Bhc5TWTjDVK/?tagged=muleshoes

https://www.instagram.com/p/Bj7G6CSjQ5n/?tagged=muleshoes

Izsmalcinātas kurpes ar atklātu papēti, izrotātas ar rūpīgām bantēm – sievišķības ikona šajā vasarā. Tām sievietēm, kurām patīk praktiskums, iesakām pievērst uzmanību lakoniskiem modeļiem, kuri veidoti no mīkstas ādas vai samta – tie piestāvēs gan iecienītajiem džinsiem, gan svārkiem, klasiskām biksēm un kleitām. Patīk drosmīgi risinājumi? Izvēlies satīna vai kāda cita auduma kurpes spiltās krāsās ar izteiksmīgām bantēm. Tās piešķirs ikdienišķam tēlam rotaļīgumu un svaigumu.

Pītas somas

Somas, kas veidotas no dekoratīvajiem salmiem, nezaudē savu aktualitāti jau vairākas sezonas pēc kārtas. Šī gada vasara nav izņēmums. Vēlies šovasar tikt pie jauna aksesuāra? Izvēlies vai nu lielu un maisveidīgu pīto somu, vai nu maziņu un apaļu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.