12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

2018.gada plašā džinsu mode – izvēlies savai gaumei piemērotākos!

 

Protams, klasiski džinsi ir katras sievietes garderobes pamatnepieciešamība un tie no modes nekur neizzūd. Taču šoreiz mēs vēlamies pieminēt dažas interesantākās un neparastākās 2018.gada džinsu modes tendences.

Spēcīgi plēsti džinsi

https://www.instagram.com/p/Bk_sTpGhi8T/?tagged=rippeddenim

Daži modeļi ir tik spēcīgi saplēsti, ka tos ir grūti nosaukt par biksēm. Taču, ja palūkojas apkārt, var atrast arī diezgan pieklājīgus plēsto džinsu modeļus. Tieši šo modeli ir iecienījušas daudzas slavenības, tāpēc nav jābrīnās, ka arī viņu fani izvēlas tādas bikses valkāt.

Hologrāfiski džinsi

Tas var būt jebkurš modelis. Galvenais, ka to rotā hologrāfisks efekts. Ja gribi izcelties, vari izvēlēties šādas bikses.

Džinsi ar aplikācijām un rotājumiem

Jā, izdekorēti džinsi atgriežas. Ja izšuvumi tev šķiet par garlaicīgu un vienkāršu, izvēlies aplikācijas, pērlītes, metāliskus elementus.

Plati džinsi

Paplašinājums, kas sākas no ceļgala vai gurna – lūk, tas ir veids, kā būt modīgai 2018.gadā!

Džinsi ar bārkstīm

Bārkstis vispār ir šīs sezonas viena no lielākajām aktualitātēm. Tās rotā apavus, somiņas, svārkus un arī džinsus. Bārkstis var būt gan no džinsu auduma, gan no pilnīgi citādāka materiāla un krāsas.

Samta džinsi

Universāli, ērti un taustei patīkami. Modīgākās krāsas šogad ir sarkanā, ķieģeļu, brūni sarkans, šokolādes, melns un indigo.

 

Materiāli rakstam no ārzemju publikācijām.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.