17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Foršas randiņu idejas

 

Ja jums ar mīļoto jau ir apnicis iet uz kārtējo kafejnīcu vai kinoseansu, tev noderēs mūsu sagatavotās idejas neaizmirstamiem randiņiem. Izlasi Cosmo ideju ceļvedi un gūsti idejas, kā atgūt agrāko tikšanās brīžu dzirksteli!

Pilnveidojieties kopā. Divatā apmeklējiet dažādus izglītojošus kursus, sākot no itāļu valodas mācībām un beidzot ar filmu lekcijām, kas bagātinās jūsu zināšanas.

Dodieties ekskursijā. Rudens ir ābolu vīna darīšanas laiks un vairākas Latvijas vīna darītavas rīko arī ekskursijas. Pa ceļam uz izvēlēto vīna darītavu, noteikti aplūkojiet arī dažādus citus interesantus apskates objektus, kas ietilpst jūsu brauciena maršrutā.

Pagatavojiet vakariņas divatā. Tā vietā, lai dotos uz restorānu vai gatavotu vakariņas viens otram, dariet to kopā! Pagatavojiet tortillas vai picas ar dažādām gardām piedevām. Šī nodarbe jūs noteikti satuvinās.

Kopā dodieties uz SPA. Šis randiņš ļaus jums ne tikai relaksēties, bet arī noskaņoties uz karstām nodarbēm vēlāk.

Pa nakti palieciet viesnīcas numuriņā. Šis būs lielisks paņēmiens kā ieviest attiecībās jaunas vēsmas. Papildus noslēpumainībai pirms došanās uz viesnīcu nestāsti viņam par vakara plāniem – sagādā pārsteigumu!

Dodieties uz rokkoncertu. Vai tas būtu kādas nepazīstamas grupas koncerts Vecrīgas klubā vai arī plašāk zināma grupa, apmeklējiet to kopā. Uzvelc pieguļošus džinsus, krekliņu ar stilīgām apdrukām un kedas – lai kā arī mēs mīlētu augstpapēžu kurpes, tavs vīrietis novērtēs, ka arī sportiskāka un grunge stila apģērbā tu izskaties neaptverami seksīgi!

Sarīkojiet randiņu no rīta. Vēl pirms jūs abi iejūdzat sevi ikdienas darbos un pienākumos, no paša rīta tiekaties Vecrīgā. Gardā latte un labas brokastis patīkamā kompānijā garantēs lielisku dienas sākumu un turpinājumu.

Noīrējiet istabu viesu namā pie jūras. Nav taisnība, ka pie jūras ir vērts doties tikai karstās vasaras dienās. Arī rudenīgās vēja brāzmas un viļņu šļaksti ļaus jums izbaudīt atpūtu jūras krastā. Saģērbieties siltos adījumos un naktī dodieties pastaigā gar jūras krastu, vērojot zvaigznes un ļaujoties sarunām.

Izbaudiet atvasaru. Dodieties nobaudīt gardas augļu Margaritas kādā bārā ar āra terasi. Mūsu favorīts ir Andrejsala – no turienes bāriem un restorāniem paveras lielisks skats uz Daugavu un jahtām, kā arī rietošo sauli. Šajā gadalaikā debesis nudien ir maģiski skaistas.

Dariet ko pārgalvīgu! Vai tā būtu izpletņu lēkšana vai zvaigžņu vērošana no mājas jumta, neliela deva adrenalīna vai vienkārši būšana jaunā vidē ļaus jums satuvināties vēl vairāk.

Izbaudiet pilsētas arhitektūru. Reizēm ikdienas skrējienā mēs pat nepaceļam skatienu augstāk un neievērojam skaistās jūgendstila ēkas, kas ir viena no Rīgas bagātībām. Ja jūs abi protat novērtēt un izbaudīt mākslu, pastaiga pa Rīgas jūgendstilā ieturētajām ieliņām sniegs jums jaukus iespaidus un atmiņas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.