Sastāvdaļas
• 500 g spageti makaronu
• 2 saujas rukolas
• 200 g fetas siera
• 100 ml saldā krējuma
• 4 ēdamkarotes ciedru riekstu vai valriekstu
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• Ķiploka daiviņa
• Pustējkarote maltu melno piparu
• Tējkarote sāls
Pagatavošana.
Makaronus izvāra mīkstus lielā ūdens daudzumā, kam pievienotas pāris ēdamkarotes augu eļļas, tas nodrošinās, ka makaroni nesaķeps. Nokāš un pievieno saldo krējumu, olīveļļu, smalki sakapātu ķiploka daiviņu, gabaliņos sagrieztu fetas sieru, sāli un piparus. Samaisa. Daļu rukolas sakapā un iecilā ēdienā. Kārto uz šķīvja, pārkaisa ar rukolu un sakapātiem, apgrauzdētiem riekstiem.