Sastāvdaļas – 300 g makaronu, 1 ķiploka daiviņa, 10 melnie piparu graudiņi, 100 g siera, 2 tomāti, 150 g majonēzes.
Pagatavošana.
Makaronus novārīt sālsūdenī, pēc tam ielikt ietaukotā cepamtraukā.
Tomātus sagriezt plānās šķēlītēs un uzlikt uz makaroniem.
Sieru sarīvēt un pārkaisīt tomātiem. Pievienot piparu graudiņus.
Ķiploka daiviņu sagriezt ripiņās un uzlikt uz sacepuma. Virsu pārsmērēt ar majonēzes kārtiņu un cept sakarsētā cepeškrāsnī līdz zeltainai garoziņai (apmēram 10–20 minūtes).
Pasniedz karstu, rotā ar zaļumiem pēc garšas.
Labu apetīti!
Autors: Praktiski.la.lv