Sastāvdaļas:
- 200 g vārītas vistas filejas
- 200 g konservētu ananāsu
- 70 g cieta siera
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 30 g valriekstu
- Sāls un pipari – pēc garšas
- 2 olas
- Groziņi
- Majonēze – pēc garšas
Pagatavošana:
Izvārīto vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Pievieno gabaliņos sagrieztus ananāsus.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves, riekstus sasmalcina ar nazi. Visu pievieno pārējām sastāvdaļām.
Sagriež olas, sasmalcina ķiploku un pievieno salātiem. Uzber sāli, piparus, pievieno majonēzi. Kārtīgi visu samaisa.
Piepilda groziņus, pa virsu uzber sasmalcinātus riekstus un rotā ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv