Sastāvdaļas:
- 400 ml kefīrs
- 300 g milti
- 60 g cukurs
- 40 g kakao pulveris
- 1 ola
- 2 g soda
- 5 ml citronu sula
- 60 ml eļļas
Pagatavošana:
Vispirms sajauc kopā kefīru, citrona sulu, cukuru un olu, tad pievieno miltus, sodu un kakao pulveri.
Mīklu maisa, līdz rodas viendabīga masa. Tai ir jābūt diezgan biezai. Pārāk ilgi mīklu atstāt nevar, tāpēc uzreiz jāķeras klāt pankūku cepšanai.
Uz labi uzsildītas pannas lej eļļu un cep pankūkas uz lielas liesmas no abām pusēm. Cepšas procesā pankūkām ir labi jāuzpūšas un jāpaliek pufīgām pat pēc atdzišanas.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv