5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida SVARUS?

 

2018.gadā Svarus sagaida privātā un karjeras veiksme, ienākumi, finansiālie un materiālie risinājumi. Autoritāte augs, palīgā nāks augstāk stāvošas personas. Apkārtējo cilvēku loks mainīsies. Centieni dzīvot šeit un tagad cīnīsies ar sapratni, ka ik katrs panākums pieprasa plānošanu un lielas pūles.

Nedrīkst pārāk nopietni iegrimt sadzīves plānošanā un ikdienas darbos. Ir jāatvēl laiks pasapņošanai, jāuzstāda sev lieli mērķi un jāpilda tie. Tu centīsies ķerties klāt visam uzreiz un sāksi rūpīgāk plānot nākotni.Tavu mētāšanos no vienas puses uz otru pārtrauks draugs vai draudzene.

Arī finanšu jomā tevi gaida manāmi panākumi. Nepalaid garām algas dienu, maksā nodokļus, veic noguldījumus, taču neiesaisties finansiālās avantūrās, citādi daudz zaudēsi. Braucieni, tuvi un tāli, cilvēku simpātijas un augošā popularitāte būs papildus bonuss. Materiālie panākumi ļaus iegūt to, par ko jau sen sapņoji. Taču netērē visu uzreiz.

Ja saņem algu, tad daļu atliec, jo materiālā izaugsme neturpināsies līdz gada beigām, un nāksies patērēt iekrāto

Attiecību jomā nekādas lielās pārmaiņas nav gaidāmas, tāpēc labāk koncentrējies uz darba jautājumiem.

Pavasaris ir izaugsmes laiks, bet vasaras sākumā tavs radošais un dvēseliskais lidojums pārvērtīsies par rūpēm un darbiem. Pārmaiņas karjerā šajā gadā liecina par to, ka tu vari pievērsties pati savam biznesam, kas atņems lielāko daļu tavas ikdienas brīvības. Vari arī vispār pamest darbu un pievērsties mājas darbiem, bērniem, ģimenei, vecākiem.

Ja neatteiksies no aktīva dzīvesveida, tad līdz gada beigām ne mazumu laika pavadīsi ceļā. Braucieni, tuvi un tāli, komandējumi, atpūta un darbs sajauksies vienā lielā putrā. Tevī interesi raisīs arī sabiedrības intereses, tāpēc tu centīsies iesaistīties sabiedriskā darbā.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.