Sastāvdaļas (2 porcijām):
- 250 g svaigu šampinjonu
- 4 vidēji kartupeļi
- ½ burkāns
- ½ sīpols
- 100 g kausētā siera
- Sāls un pipari – pēc garšas
Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo, pārlej ar aptuveni vienu litru ūdens un vāra. Tikai ūdens nedrīkst būt pārāk daudz, jo zupai ir jābūt biezai, nevis šķidrai.
Kamēr kartupeļi vārās, sagriez sēnes un apcep. Kad kartupeļi izvārījušies, pievieno tiem apceptās sēnes.
Nomizo un sarīvē burkānu, sīpolu nomizo un sasmalcina. To visu apcep uz pannas un tad pievieno kartupeļiem un sēnēm. Zupai pievieno kausēto sieru, sāli un piparus. Tad visu sablendē un liek atpakaļ vārīties.
Zupa gatava!
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv