10 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Recepte: Slinkā maltās gaļas pica bagetē

 
Attēls: Lifehacker.ru

Ja tev ledusskapī ir maltā gaļa, bet maizes kastē bagete, tad 30 minūšu laikā var pagatavot ļoti interesantas vakariņas.

Sastāvdaļas:

  • 500 g liellopu maltās gālas
  • 350 g tomātu savā sulā
  • 250 g mocarellas siera
  • 1 bagete
  • Baziliks

Pagatavošana:

Vislabāk ir izvēlēties liellopu malto gaļu, bet var ņemt arī cūkgaļas un vistas miksējumu. Gaļu kārtīgi apcep, tad pievieno tomātus un sautē uz pannas kādas 15 minūtes, līdz šķidrums ir iztvaikojis.

Bageti pārgriež uz pusēm gareniski un izņem mīksto daļu. Abas „laiviņas” ieliek cepeškrāsnī uz 2-3 minūtēm. Mocarellu sagriež kubiņos, baziliku sasmalcina.

Gaļas un tomātu masu liek bagetē, uzber sieru un baziliku un cep cepeškrāsnī aptuveni 5 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.