Sastāvdaļas:
- 4 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 paciņa vaniļas cukura (20 g)
- 450 g aprikožu
- Nedaudz sviesta
Pagatavošana:
1.Olas sakuļ viendabīgā masā, turpinot kult, pievieno cukuru, tad pakāpeniski arī miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.
2.Aprikozes nomazgā, sadala uz pusēm, izņem kauliņus. Cepamformu apsmērē ar sviestu un liek tajā aprikozes (atstāj nedaudz, lai liktu arī pa virsu).
3.Mīklu lej formā, izrotā ar atlikušajām aprikozēm. Cep iepriekš uzsildītā krāsnī 180oC aptuveni 35-40 minūtes.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv