Nepieciešams
2.5 l ūdens
Pipari (pēc sajūtām)
Sāls (ja nepieciešams)
1 -2 burkāni
3 kartupeļi
Garšvielu maisījums zupām
Skābais krējums
Vistas frikadelēm
450 g maltas vistas gaļas
1 ola
Nedaudz rīvmaizes
Sāls un pipari (pēc sajūtām)
Pagatavošana
Pie maltās gaļas klāt piejauc sakultu olu, rīvmaizi , sāli un piparus (pēc sajūtām). Ar ūdenī samitrinātām rokām veido bumbiņveida frikadeles (atceries, ka frikadeles lielums ir gaumes jautājums).
Ūdenī no sākuma liek vārīties kubiņās sagrieztus burkānus (jo tie ilgāk vārās). Tad sagriež kubiņos kartupeļus un liek klāt, pieliek garšvielas.
Kad burkāni un kartupeļi ir mīksti, tad pievieno frikadeles un tās vāra vēl 20 minūtes. Kad pasniedz zupu, tad vari tajai pievienot arī skābo krējumu.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv