Nepieciešams

2.5 l ūdens

Pipari (pēc sajūtām)

Sāls (ja nepieciešams)

1 -2 burkāni

3 kartupeļi

Garšvielu maisījums zupām

Skābais krējums

Vistas frikadelēm

450 g maltas vistas gaļas

1 ola

Nedaudz rīvmaizes

Sāls un pipari (pēc sajūtām)

Pagatavošana 

Pie maltās gaļas klāt piejauc sakultu olu, rīvmaizi , sāli un piparus (pēc sajūtām). Ar ūdenī samitrinātām rokām veido bumbiņveida frikadeles (atceries, ka frikadeles lielums ir gaumes jautājums).

Ūdenī no sākuma liek vārīties kubiņās sagrieztus burkānus (jo tie ilgāk vārās). Tad sagriež kubiņos kartupeļus un liek klāt, pieliek garšvielas.

Kad burkāni un kartupeļi ir mīksti, tad pievieno frikadeles un tās vāra vēl  20 minūtes. Kad pasniedz zupu, tad vari tajai pievienot arī skābo krējumu. 

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?