9 C
Rīga
pirmdien, oktobris 26, 2020

Vistas frikadeļu zupa

 

Nepieciešams

2.5 l ūdens

Pipari (pēc sajūtām)

Sāls (ja nepieciešams)

1 -2 burkāni

3 kartupeļi

Garšvielu maisījums zupām

Skābais krējums

Vistas frikadelēm

450 g maltas vistas gaļas

1 ola

Nedaudz rīvmaizes

Sāls un pipari (pēc sajūtām)

Pagatavošana 

Pie maltās gaļas klāt piejauc sakultu olu, rīvmaizi , sāli un piparus (pēc sajūtām). Ar ūdenī samitrinātām rokām veido bumbiņveida frikadeles (atceries, ka frikadeles lielums ir gaumes jautājums).

Ūdenī no sākuma liek vārīties kubiņās sagrieztus burkānus (jo tie ilgāk vārās). Tad sagriež kubiņos kartupeļus un liek klāt, pieliek garšvielas.

Kad burkāni un kartupeļi ir mīksti, tad pievieno frikadeles un tās vāra vēl  20 minūtes. Kad pasniedz zupu, tad vari tajai pievienot arī skābo krējumu. 

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!