2.8 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Banānu un šokolādes maizītes – saldām brokastīm

 
Foto: neuroticmommy.com

Sastāvdaļas: pāris tostermaižu šķēļu, ēdamkarote šokolādes krēma, banāns.

Pagatavošana:

Maizes šķēli nosmērē ar šokolādes krēmu, virsū liek banāna ripiņas, pārsedz ar otru maizes šķēli, kura arī ir pārsmērēta ar šokolādes krēmu. Lai maliņas nevērtos vaļā, var nedaudz piespiest ar dakšiņas palīdzību.

Maizi no abām pusēm apcep pannā sviestā viegli brūnas. Cepot banāns kļūst mīksts un padevīgs, saplūst ar šokolādi un iegūst svētlaimes garšu.

Labu apetīti!

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.