3.9 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Gardās biezpiena bumbiņas

 

Sastāvdaļas:

  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 250 g biezpiena
  • 200 g miltu
  • ½ tējkarote cepamā pulvera
  • Šķipsniņa vaniļas cukura
  • ½ tējkarote kanēļa
  • Šķipsniņa sāls
  • Pūdercukurs
  • Eļļa

Pagatavošana:

1.Sajauc olu ar cukuru, pievieno biezpienu un kārtīgi samaisa. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru, kanēli, sāli un vēlreiz samaisa, līdz rodas viendabīga masa.

2.Izrullē no mīklas „desiņu” un sagriež līdzīgos gabaliņos. Izveido no tiem bumbiņas un liec katlā, kur jau uzsildīta eļļa. Eļļai ir jābūt pietiekami daudz, lai bumbiņas varētu tajā peldēt. Cep tās, kamēr kļūst zeltainas. Pirms pasniegšanas apber ar pūdercukuru.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.