0 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Melleņu siera kūka

 

Sastāvdaļas

600g Filadelfijas krēmsiers

1 citrons

1 Selgas cepumu paka

Mazliet sviesta

300g grieķu jogurta

50g proteīna pulvera (ja vēlies)

300g melleņu

pāris olas

vaniļas cukurs

sķipsna sāls

 

Pagatavošana

Saskaldi selgas cepumus ar gaļas āmurīti.

Uzrīvē citrona miziņu.

Izkausē sviestu. Cepumu drupatas samaisa ar sviestu un izklāj, kā pamatni kūkas formā.

Sajauc grieķu jogurtu ar krēmsieru un saputo. Piespied citronu sulu un pievieno pārējās sastāvdaļas. Visu samaisi.

Lej formā un liec cepties uz 180 grādiem aptuveni 50 minūtes. Dekorē ar ogām.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.