17 C
Rīga
svētdien, augusts 9, 2020

Praktiski padomi: Kā uzlabot lēta alkohola garšu

 

Nesteidzies izmest lētu vīnu, alu vai degvīnu. Lai to garšu padarītu labāku, būs nepieciešamas pavisam vienkāršas, mājās sastopamas sastāvdaļas.

Vīns

Vajadzēs: blenderi, pudeli lēta vīna.

Kas jādara: Vīnu ielej blenderī un jauc aptuveni 30 sekundes. Notiek vīna piesātināšana ar gaisu, tāpēc dzēriena garša uzlabojas. Ļauj vīnam “nosēsties”, un tad vari dzert.

Alus

Vajadzēs: lēts alus, sāls, citrons.

Kas jādara: Alum pievieno šķipsniņu sāls, tas noņems rūgtumu. Var arī izmēģināt dienvidamerikāņu metodi: alum pievieno pus citrona sulu (vai laima) un nedaudz sāls. Protams, tāds alus negaršos visiem, bet varbūt tieši tev patiks?

Degvīns

Vajadzēs: ūdens filtrs, lēts degvīns.

Kas jādara: Pārlej degvīnu ūdens filtrā un dari to sešas reizes. Tu manīsi, garša būs citādāka.

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!