3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Mandarīnu tēja

 

Nepieciešams (2 porcijas)

1,5 tējkarotes melnās tējas

250 ml ūdens

Nogatavojies persiks

2 tējkarotes brūnā cukura

8-10 ledus kubiņi

2 mandarīni

 

Rotāšanai

2 citrona šķēlītes

Brūnais cukurs

 

Pagatavošana

– Uzvāra ūdeni, aplej tēju un atstāj piecas minūtes ievilkties. Tad tēju izkāš caur sietu, pieliek cukuru un atdzesē. 

– Nomizo persiku un pārdala uz pusēm, izņem kauliņu.

– No Mandarīna izspiež sulu.

– Mandarīnu tēju pasniedz lielajās tējas glāzēs un katrā glāzē ieliek 3-4 ledus gabaliņu, tiem pārlej mandarīnu sulu, ieliek persiku pusītes un visam pārlej atdzesēto tēju.

– Glāzi vari izrotāt ar citrona šķēlīti, kurai uzkaisīti cukura kristāli.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.