Nepieciešams (2 porcijas)
1,5 tējkarotes melnās tējas
250 ml ūdens
Nogatavojies persiks
2 tējkarotes brūnā cukura
8-10 ledus kubiņi
2 mandarīni
Rotāšanai
2 citrona šķēlītes
Brūnais cukurs
Pagatavošana
– Uzvāra ūdeni, aplej tēju un atstāj piecas minūtes ievilkties. Tad tēju izkāš caur sietu, pieliek cukuru un atdzesē.
– Nomizo persiku un pārdala uz pusēm, izņem kauliņu.
– No Mandarīna izspiež sulu.
– Mandarīnu tēju pasniedz lielajās tējas glāzēs un katrā glāzē ieliek 3-4 ledus gabaliņu, tiem pārlej mandarīnu sulu, ieliek persiku pusītes un visam pārlej atdzesēto tēju.
– Glāzi vari izrotāt ar citrona šķēlīti, kurai uzkaisīti cukura kristāli.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv