4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kailija Dženere pašķīrusies no savas meitiņas tēva (+FOTO)

 

Realitātes šovu zvaigznes, miljardieres Kailijas Dženeres un repera Trevisa Skota attiecībās iestājusies pamatīga krīze, pāris izlēmis padzīvot šķirti. Šī situācijā pamatīgi šokējusi Kailijas un Trevisa fanus, tomēr jāņem vērā, ka abu attiecības kļuva nopietnas tikai tad, kad Kailija gaidīja abu meitiņu. 

Pēc repera dokumentālās filmas “Look Mom I Can Fly” pirmizrādes 27. augustā pāris atsvešinājies! Abi mēģinājuši glābt attiecības, tomēr tas nav vainagojie panākumiem un iespējams, ka jaunais reperis nemaz nav gatavs ģimenes dzīvei.

Zināms, ka Kailija ļoti vēlas vēl bērnus, viņa sapņo par lielu ģimeni. Kailija uzskata, ka viņas māsa Kima Kardašjana ir lielisks ģimenes paraugs, jo viņa ar savu vīru Kanje audzina jau 4 bērnus, pāris ir laimīgs un nesen iegādājies jaunu mājokli. Kailija ir pilnībā gatava nodoties ģimenes dzīvei, tomēr Trevisa plāni varētu būt citādi.

Vēl nesen Kailija publicēja pikantu kadru no fotosesijas žurnālā “Playboy”. Žurnāla intervijā Kailija un Treviss vaļsirdīgi runāja par to, kā abu intīmā dzīve uzlabojusies pēc meitas nākšanas pasaulē.  

Kailija un Treviss uzsāka attiecības 2017. gada aprīlī. Vien dažus mēnešus pēc abu satuvināšanās pārim pieteicās meitiņa Stormija, kura dzima 2018. gada 1. februārī. 

Foto

View this post on Instagram

The brown carpet ???????? So proud of you @travisscott!!!! Look Mom i Can Fly documentary out now on @netflix ♥️✨

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on

Video

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMandarīnu tēja
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 713