3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Vistas filejas kabatiņas ar sieru

 

Sastāvdaļas

500 gr vistas filejas
1 ola
50 gr Mocarellas siera
30 gr (apm. 16 ripiņas) pepperoni desas
puse glāzes miltu
puse glāzes rīvmaizes
6 ēdk. augu eļļas
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1. Nomazgājiet un notīriet vistas fileju. Pārgrieziet katru gabalu uz pusēm pa diagonāli. Ar asu nazi katrā gabaliņā no vienas puses iegrieziet kabatiņu, bet uzmanīgi, lai neizgrieztu cauri.

2. Piepildiet katru kabatiņu ar desas un siera šķēlīti. Nedaudz uzberiet piparus un sāli. Atstājiet to visu, lai ievelkās.

3. Ieslēdziet cepeškrāsni uz 180 grādiem, lai uzsilst. Izklājiet cepešpannu ar foliju.

4. Sagatavojiet trīs nelielas bļodiņas. Vienā sakuliet olu, otrā ieberiet miltus, bet trešajā- rīvmaizi. Pie olas pievienojiet vienu tējkaroti auksta ūdens- sakuliet to kopā.

5. Apvārtiet gabaliņus no sākuma miltos, tad olā un tad rīvmaizē. Pieturiet kabatiņu, lai no turienes neizkrīt siers un desa.

6. Uzkarsējiet eļļu uz pannas. Kad tā ir uzkarsēta apcepiet filejas gabaliņus no katras puses ne ilgāk kā 2-3 minūtes. Eļļas ir jābūt pietiekami daudz, lai tā tiktu klāt visam gabaliņam.

7. Kad fileja būs apcepta-kārtojiet to uz cepešpannas un ievietojiet cepeškrāsnī. Cepiet 25 minūtes. Var arī nedaudz ilgāk, ja gabaliņi ir palieli.

8. Pasniedziet uzreiz kā izņemsiet no cepeškrāsns.

Lai labi garšo! 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.