Sastāvdaļas: Vistas fileja, sarkanvīna vai balzamiko etiķis, kaltēti garšaugi, sinepes, sīpoli, olīveļļa, sāls un pipari.
Pagatavošana:
Marinādes pagatavošanai būs nepieciešams maiss gaļas cepšanai. Tajā sajauc kopā 2 ēdamkarotes etiķa, 2-3 tējkarotes kaltēto garšaugu (derēs timiāns, oregano, rozmarīns), 2 ēdamkarotes sinepju, 4 ēdamkarotes smalki sagrieztu sīpolu, 4 ēdamkarotes olīveļļas, sāli un piparus pēc gaumes. Kārtīgi samais un atstāj uz nakti ievilkties.
Kad marināde gatava, liec tajā iekšā vistu un turi ledusskapī diennakti.
Cepamtrauku apsmērē ar olīveļļu vai izklāj foliju. Liec tajā vistu.
Cep 180°C aptuveni 30 minūtes.
Labu apetīti!
Autors: Dieviete.lv