Nepieciešams (4 personām)
600 g cūkas šķiņķa
4 ēdamkarotes eļļa
100 g sīpolu
10 g maltu sarkano piparu
Sāls
100 g tomātu
2 paprikas
1 čilī pipars
1 tējkarote vegetas
Pagatavošana
Sagriez cūkgaļu lielās šķēlītēs un sīpolus plānos gredzenos. Iztīrīto papriku un tomātus sagriez gabalos.
Uzkarsētā eļļā apcepiet sīpolus līdz zeltainai nokrāsai. Samazini liesmu un sīpoliem pievieno maltus sarkanos piparus un samaisi. Pieliec cūkgaļu, nedaudz apcep, pievieno smalki sagrieztu čili piparu un apkaisi ar vegetu. Uzlej nedaudz ūdens, uzliec vāku un sautē, ja nepieciešams, tad aplej ar ūdeni.
Kad gaļa kļuvusi pusmīksta, pievieno sagatavotos paprikas un tomātu gabaliņus un ūdenī izšķīdinātus miltus. Sautē līdz ēdiens ir gatavs. Pasniedz ar ungāru makaroniem vai nūdelēm. Ziemā svaigas paprikas vietā var izmantot marinētu papriku.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv