Viegli pagatavojami kraukšķīgi kale kāpostu salāti ar svaigu apelsīnu un granātābola sēklām.
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas
200 g kale kāposts
2 apelsīni
1 granātābols
100 ml žāvētas dzērvenes
100 ml ķirbju sēklas
2 ēd.k. olīveļļa
0.5 tējk. sāls
1.5 tējk. Santa Maria Ingvers, malts
Pagatavošana
1.Atdaliet zaļā kale kāposta lapas un lieciet bļodā.
2. Nomizojiet apelsīnu un nogrieziet arī baltās daļas tā, lai paliek tikai auglis. Atdaliet granātābola sēkliņas.
3.Samaisiet dzērvenes, apelsīnu, granātābolu sēklas un ķirbju sēklas ar kāposta lapām.
4.Sajauciet olīveļļu ar sāli un ingveru. Iemaisiet mērci salātos.