3.5 C
Rīga
sestdien, februāris 24, 2024

Recepte: Kale kāpostu salāti ar apelsīnu un granātābolu 

Santa Maria
 

Viegli pagatavojami kraukšķīgi kale kāpostu salāti ar svaigu apelsīnu un granātābola sēklām.

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

200 g kale kāposts

2 apelsīni

1 granātābols

100 ml žāvētas dzērvenes

100 ml ķirbju sēklas

2 ēd.k. olīveļļa

0.5 tējk. sāls

1.5 tējk. Santa Maria Ingvers, malts

Pagatavošana

1.Atdaliet zaļā kale kāposta lapas un lieciet bļodā.

2. Nomizojiet apelsīnu un nogrieziet arī baltās daļas tā, lai paliek tikai auglis. Atdaliet granātābola sēkliņas.

3.Samaisiet dzērvenes, apelsīnu, granātābolu sēklas un ķirbju sēklas ar kāposta lapām.

4.Sajauciet olīveļļu ar sāli un ingveru. Iemaisiet mērci salātos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here