2.2 C
Rīga
ceturtdien, 14 novembris, 2024

Recepte: Tomātu krēmzupa

Dieviete.lv
 

Tev būs nepieciešams:

Tomāti – 5 vidēja lieluma

Buljona kubiņi – 2

Kartupeļi – 5 vidēja izmēra kartupeļi

Kabacis – 1 neliels kabacis

Sīpols – 1 liels sīpols

Kausētais siers “Dzintars”

Pagatavošana:

Katliņā ar ūdeni ieliek 2 buljona kubiņus. Pievieno smalki sagrieztus, apceptus sīpolus un sīki sagrieztu kabaci. Pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus, kad kartupeļi ir gatavi, pievieno sagrieztos tomātus, tad iemaisa arī kausēto sieru un visu uzvāra. Kad viss ir uzvārījies, tad ar blenderi visu samiksē kopā. Var pievienot arī maizes grauzdiņus un kādu zaļumu pēc paša ieskatiem.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Augstā tomātu zupa vasarai 10 min, -2 lieli tomāti, pievieno bezsaldināto jogurtu, 1 daivu ķiploku, 1/4 sīpolu, sāli piparus, 1 ēdk olīvueļlas, 1 ēdamk citronu sulas. visu sablenderē. Gatavs! Lej bļodā un ēd ar baziliku, sagrieztu mazos kubiņos gurķi un papriku un maizes crutoniem. Veselīgi, dietiski un ātri!! Sanāk divas nelielas bļodiņas ja grib vairāk pievieno vairāk tomātus.. Labu apetīti!!!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.