Sastāvdaļas:
- 400 g vistas filejas
- 200 g salātlapu
- 1 gurķis
- 2 saldās paprikas
- 200 g grieķu jogurta
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 4 tomāti
- 2 olas
- Sāls un pipari – pēc garšas
Pagatavošana:
1.Vistu sagriež ne pārāk lielos gabalos, uzber sāli un piparus un apcep nelielā daudzumā olīveļļas. Ņem gatavo gaļu nost no pannas un ļauj atdzist.
2.Salātlapas sagriež vai saplēš. Gurķi un papriku sagriež salmiņos. Tam visam pievieno arī vistu.
3.Pagatavo mērci – sajauc jogurtu ar vienu ēdamkaroti olīveļļas, sāli un pipariem.
4.Aplej ar gatavo mērci sagatavoto vistu un dārzeņus, samaisa. Tad pievieno sagrieztas olas un tomātus. Pasniedz uzreiz.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv