1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Pilnas bikses smilšu jeb kāpēc sekss pludmalē nav nemaz tik laba doma

 

Pludmales sezona daudziem jau atklāta, un nomaļākās vietās sāk pulcēties lērums iemīlējušos pārīšu… Mīlēšanās siltās smiltīs, klausoties viļņu šalkoņā… Tas taču ir tik romantiski… Stop! Portāls „Cosmopolitan” stāsta, kāda ir realitāte.

„Ko jūs tur darāt?”

Ja tu esi pārliecināta, ka pludmale pusnaktī būs klusa un bez cilvēkiem, nāksies tev sarūgtināt: naktī līst ārā sāks ne tikai dzīvnieki, bet arī tādi paši pārīši kā tu. Nē, protams, ja tu plānoji svingeru ballīti, tad nekādu problēmu. Taču, ja vēlies privātumu, pludmale nebūs labākā izvēle. Labākajā gadījumā jūs pieķers kāds cits pārītis vai tūrists, bet sliktākajā – policija vai teritorijas apsargs.

Pilnas apakšbikses smilšu

Ja jums izdosies nonākt līdz darbibai, tad prieku būs maz. Nav pat skolā jāmācās fizika, lai saprastu, kas ir berzes spēks un lipīgas virsmas. Padomā, kādas sajūtas tev sniegs smiltis, kuras ir pielipušas pie visa ķermeņa un jau iekļūst iekšā. Nav visai patīkami. Un, nē, bieza sega nelīdzēs. Smiltis ir mūžīgas, bezgalīgas un nemirstīgas. Tās ir visur!

Princese uz zirņa

Diez vai tev izdosies atrast pozu, kurā kaut kas nespiedīs un nešķitīs neērts. Vienīgais veids, kā mīlēties pludmalē ērti, ir, ņemot līdzi matraci.

Starp citu, daži pāri, saprotot, ka smiltīs nekas labs nesanāks, dodas ūdens virzienā. Tikai ir viena problēma – cilvēki nav delfīni, kuri ūdenī prot visādus trikus. Pie tam, sekss ūdenī nebūs patīkams, kaut vai tāpēc, ka dabīgais lubrikants tiks aizskalots, prezervatīvu izmantot nevar, un ūdenī aculiecinieku ir vēl vairāk, nekā uz sauszemes.

Bonuss – fobija!

Saki, tu tiešām vēlies kaila atrasties ūdenī un domāt – kas man tur pieskārās? Tas bija mīļotais vai kaut kas cits, kas mīt ūdenī?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.